Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji natjecatelji 'Big Brothera' i 'Zadruge', promijenili su spol i sad su Ivana i Ana Nikolić, doznao je Kurir.

Giba i Mika Vasić
Youtube/Screenshot 

Naime, Ivana se udala u općini pred matičarem, a njen izabranik je Nijemac. Građansko vjenčanje je obavljeno u petak, 17. veljače, i njemu su nazočili samo uži članovi obitelji, a u nastavku vam donosimo i eksluzivne fotografije mladenaca nakon vjenčanja.

Giba i Mika Vasić
B.R./KURIR 

Kako je prenijela matičarka u općini koja ih je vjenčala, Ivana Nikolić je uredno imala potrebne dokumente, te je mogla sklopiti brak s Nijemcem koji je njen izabranik. S njima je bio i prevoditelj, zbog mladoženje. Procedura za sklapanje braka podrazumijevala je dokaz da je Ivana žena, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

Giba i Mika Vasić
B.R./KURIR 

Prema neslužbenim saznanjima, oni se već za nekoliko dana vraćaju u Njemačku, gdje žive i rade.

Giba i Mika Vasić
B.R./KURIR 

Podsjetimo, blizanci, kao i njihovi roditelji Rade i Rada, poznati su po sudjelovanju u reality showovima 'Big Brother' i 'Zadruga'. Godinama unatrag su u centru pažnje javnosti, no ovaj put nikoga nije bilo kod kuće nakon vjenčanja te se Giba i Mika, kao i njihovi roditelji, nisu oglasili povodom istog.