U medijima je kao bomba odjeknula vijest da suMika i Giba Vasić promijenili spol i da se sada zovu Ivana i Ana Nikolić. Sada su se tom prilikom Mika i Giba prvi put oglasili za medije.

'Presretne smo, pustite nas da uživamo same u ovim trenucima, ne komentiram ništa vezano za udaju moje sestre, kao ni o tome kako su naši roditelji to podnijeli. Vidjeli ste slike, presretne smo', izjavila je Ana Nikolić.

Giba i Mika Vasić
B.R./KURIR 

Inače, Mika i Giba su bili natjecatelji 'Zadruge' i 'Big Brothera' te su tom prilikom pred kamerama pričali o promjeni spola.

Oni su tada otkrili kako im je glavni cilj ulaska u 'Zadrugu' bio novac, kako bi nakon završetka realityja mogli pronaći najboljeg doktora i ostvare ono što su zamislili.

Giba i Mika Vasić
B.R./KURIR 

'Žena ne možeš postati preko noći... Prve korake ćemo poduzeti poslije reality', izjavili su Mika i Giba tada, a onda su se osvrnuli i na razlog ulaska.

'Koliko sam ja u toku u Beogradu su najbolji doktori, ali raspitat ćemo se kad se završi show. Zvat ćemo se Gibana i Mikana, svakako, kada promijenimo spol. Moramo samo da uštedjeti novce', rekao je Mika tom prilikom.