Poznati blizanci Mika i Giba Vasić promijenili su spol i sada su Ivana i Ana. Njihova majka, reality zvijezda, Rada Vasić podijelila je njihovu fotografiju na Instagram profilu te pokazala kako danas izgledaju.

Mika i Giba Vasić u televizijskoj emisiji
Youtube/Screenshot 

Ovo je njihovo prvo javno pojavljivanje na kojima se izbliza vidi koliko su sretne i ispunjene zbog ove drastične odluke.

Ivana i Ana na fotografiji izgledaju presretno i nasmijano, a svima je za oko zapela i njihova šminka.

Giba i Mika Vasić
Instagram/Screenshot 

'To su moja djeca, ja prvo gledam da su one sretne, da su mi žive i zdrave, a tko se smije - nek' se njima vrati. Ničije dijete ne diram, ničije dijete ne ogovaram, ja sam majka i mene to boli. To što su one promijenile spol, to je sve normalno sada, njih dvije će nekada i o tome javno pričati. One žive u Njemačkoj, s njima se čujem dva-tri puta dnevno i sad kada je Rade, moj muž, u bolnici ja se sa njima čujem čak i češće. Njih dvije se ne plaše nikoga, nisu one prve koje su promijenile spol, to je jača sila, one se trebaju pojaviti u javnosti'.

Giba i Mika Vasić
B.R./KURIR 

Zahvaljujući doktorima, kako kaže Rada, one su sada prave ljepotice te sliče na majku.

'One sliče na mene, ali samo nemaju moj jezik, ja imam britak jezik i to je to, one ga nisu naslijedile od mene. Ja sam sve ovo podržala i podržala ih je i cijela obitelj. Ako podržavaš mene i moju djecu, tebi su otvorena moja vrata, a ako ne podržavaš, vrata su ti zatvorena! Ne mogu ja podržavati nikoga tko ne podržava moju djecu, cijela obitelj ih je podržala, ja sada imam pet kćeri i jednog sina, cijela obitelj mi je rekla, ako je vama lijepo nama je još ljepše, da ste vi meni živi i zdravi, tko se smeje nek' se smije, a vi gledajte vaše... I susjedstvo podržava sve, mogu ih pozvati da vidite. Pisali su po kometarima da sam ja kriva. Za što sam ja kriva? Kako da ja budem kriva? Ne znam je narod svjestan da ja kao majka ne mogu biti 'kriva' za to', pričala je Rada.