Jedna od najupečatljivijih bivših kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' zasigurno je Zagrepčanka Victoria Memić. Atraktivna crnka je nedavno imala velikih problema s bivšim dečkom, inače nečasno otpuštenim hrvatskim vojnikom, koji ju je uhodio, a sad nam je otkrila je li se situacija smirila te kako se snalazi u novom ljubavnom odnosu.

Victoria Memić
RTL 

'Situacija s bivšim dečkom se smirila, odustao je. Zaljubljena sam i živim s novim dečkom. Uživam u svakom trenutku s njim i nerazdvojni smo. Razumije svijet scene i ne osuđuje me, podržava me u svemu. Imam puno udvarača, ali me nitko ne može dekoncentrirati od mog dečka, odana sam mu. Njega čuvam od očiju javnosti za sada. Možda čak i za njegovo dobro... Biti u javnosti nije nimalo lako, kada se o tebi priča, piše, kada te mrze i osuđuju oni koji te ne poznaju, kada ti zavide oni koji te znaju', kazala nam je pa dodala:

'On ima svoju firmu, živimo u Zagrebu, a točnu lokaciju ne želim otkriti.'

Inače, Victoriu je u showu zaručio farmer Radoslav Biskupović, a kasnije se ispostavilo da je taj čin napravljen samo u svrhu televizijske 'drame'.