Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Perka Šipura, gledatelje je osvojila pristupačnošću i šarmom, a mnogima je prepoznatljiva po frizuri koju nije promijenila od svoje 17. godine.

Perka Šipura.jpg
RTL 

Naime, 42-godišnja Šipura je još kao tinejdžerka odrezala dugu kosu, a razlog, kako nam je otkrila, nije nimalo bezazlen.

'Ne želim u detalje, neugodno mi je… Kosu sam ošišala iz razloga što sam imala nesretni slučaj. Usta su mi bila puna kose, sve oko vrata se splelo, počela sam se gušiti i od tada više nemam dugu kosu. Bojala sam se da će mi se ponoviti isto', kazala nam je.

Perka Šipura
Privatna arhiva 

Požežanka nam je otkrila kako i dalje nije našla bolju polovicu, a ispunjava je ljubav prema kćeri koja ovog listopada staje pred oltar. Na svadbu će, osim obitelji i prijatelja, biti pozvani farmeri i kandidatkinje iz showa.

'Čujem se s Marijom iz Graza, Amrom… Na kćerinu svadbu, koja će se održati u listopadu, pozvala sam i farmere Jožu te Miroslava. Jako mi je drago što sam iz showa izašla čistog obraza. Uvijek gledam da budem sa svima dobra. Ne volim vrijeđati ikoga', rekla je Perka koja živi u Austriji gdje radi kao njegovateljica.

Perka Šipura
Privatna arhiva 

Više Perkinih fotografija pogledajte u galeriji.

Privatna arhiva Perka Šipura