Bivši farmer iz showa 'Ljubav je na selu', Marijan Cerovac, preminuo je prošlog tjedna, a tužnu vijest nam je potvrdio Zvonko Šantalab, također bivši farmer, koji je otkrio i niz potresnih detalja iz života svog prijatelja.

Marijan Cerovac
RTL 

Naime, Marijan i Zvonko su se upoznali tijekom snimanja 13. sezone showa, a Šantalab je, kako nam je u razgovoru priznao, uvijek bio sumnjičav prema iskrenim namjerama Cerovčeve supruge, inače Tajlađanke, Patty.

'Ona je izjavila kako je vidjela Marijanov profil i javila mu se na Facebooku pa se pojavila usred snimanja kao njegova nova ljubav. Ja na dva metra promatram… Produkcija im govori da se poljube, ona to napravi, ali sa stisnutim ustima. Čovjek joj se gadio, ali je imala plan. Nakon snimanja sam ga upozorio da bježi od toga i da tu nema ljubavi, a on mi je odgovorio: 'Ne, ti ne znaš Zvonko, mi smo se zaljubili'. Oni su se u showu odmah i vjenčali, to je bilo sve prikazivano. Rekao sam: ''Ajd dobro, igrokaz. Ona će živjet s tobom u istri, kuhat će ti i prati. Bit će ti dobro'.

Nakon dva mjeseca me nazvao i rekao da planira prodati svoju kuću uIstri te se seli u Tajland. Tada sam ga duboko izvrijeđao i upozorio da ne radi gluposti, da je u mirovini, te mu treba zdravstvo, njega i socijalno. Neka ne napušta svoj dom i ne odlazi u nepoznato. Uspio sam ga 'zakočiti' na godinu dana. Rekao mi je da neće prodati kuću te da odustaje od te lude ideje', kazao nam je Zvonko.

Zvonko Šantalab
Facebook 

Marijan je nakon dugo premišljanja, ipak, odlučio prodati sve što ima u Istri te se odselio u Tajland.

'Kad mi je rekao da je prodao kuću, poludio sam. Otišao je u Tajland sa svim novcem i tamo se zadržao godinu i dva mjeseca. Čim je došao u Tajland, odmah je kupio modernu kuću s bazenom koju je prepisao na Patty te auto i motore. Njegova supruga, inače, ima i kćer kojoj je Marijan u Bangkoku kupio penthouse u zgradi koja ima čuvara i video nadzor', ispričao je.

Cerovac je sa suprugom Patty u Tajlandu kratko živio svoj san, a onda mu je otkrivena zloćudna bolest.

'Prije 3-4 mjeseca mi je javio kako je teško bolestan i sumnja da ima leukemiju. Otkrio mi je da mu je bolnica uzela preko 150 tisuća eura za liječenje i da ne zna kako će dalje. Ja sam ga uputio da ima hrvatsko zdravstveno osiguranje i da se dođe liječiti u Zagreb. Obećao sam mu da ću ga ja dočekati te može biti kod mene u Buzinu. Patty nije htjela doći u Zagreb, a on ju je prisilio da mu kupi avionsku kartu. Doletio je prije tri tjedna. Ja sam ga dočekao u zračnoj luci, a on je bio polumrtav. Stjuard ga je iz aviona izveo u invalidskim kolicima i smjestili su ga u moj auto. Kad je došao kod mene kući, skuhao sam mu za jesti, a on je spavao preko deset sati. Nakon što se okrijepio, zvao sam hitnu koja ga je odvela na Rebro. Počelo je liječenje, dijagnoza se potvrdila, a osim navedenog, dobio je i koronu koja je zakomplicirala stvar. Bio je na respiratoru… ', ispričao je.

Marijan Cerovac
RTL 

Zvonko je kontaktirao Cerovčevog sina koji živi u SAD-u kako bi ga obavijestio da se njihova rodbina raspituje o nasljedtsvu.

'Marijanova rodbina se počela miješati, a ja sam brže-bolje kontaktirao njegovog sina koji živi u SAD-u i obavijestio sam ga što se događa i napomenuo mu da je on jedini nasljednik. On me je poslušao, došao je kod mene, popričali smo o svemu i predao sam mu oca u ruke. Rodbina se tad prestala miješati. Sin ga je posjećivao, a prošlog četvrtka me nazvao i rekao: 'Nažalost, zakompliciralo se... Osnovna bolest, korona, otkazali bubrezi i unutarnji organi te je preminuo.''

'Platio je ljubav glavom'

Marijan je, navodno, pred smrt prijatelju otkrio da ne želi čuti za suprugu Patty.

'Za nju nije htio više čuti. Ona mi se javila kad je došao u Zagreb, a ja sam je pitao kako je mogla polumrtvog čovjeka pustiti samog na let od 24 sata. 'Što nisi kao žena došla s njim, kad si ga već toliko voljela? Što nisi ostala živjeti s Marijanom u Istri. Kad bi on umro, ionako bi dobila sve što ima?', a ona je samo šutjela. Nije joj bilo dosta 100 eura, nego je htjela 500', iskren je bio Šantalab pa dodao:

Patty.jpg
Facebook 

'Sin je oca dao na obdukciju, tu u Zagrebu, kako bi se u noktima, kostima i kosi vidjeli ima li tragova trovanja. Ako se to utvrdi, ona će biti kazneno gonjena. Lako se dokaže da ona nije imala dolar u džepu i da je sve Marijan plaćao. On je meni priznao da ga je i prevarila. Rekao mi je: 'Zvonko, bio si u pravu za sve, žao mi je, napravio sam glupost.

Njegov sin mi je na kraju kazao: 'Znam da mi je otac bio budala cijeli život, a sad je otišao kao budala bez para', rekao nam je utučeni Zvonko.