Naomiljenija kandidatkinja posljednje sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', Tamara Razum, odvažila se na drastičnu promjenu. Naime, iako su je gledatelji zapamtili po dugoj plavoj kosi, Tamara se ovog zaštitnog znaka odrekla, a sve je pokazala i na društvenim mrežama na kojima joj je popularnost nakon showa drastično porasla.

Ipak, oko nove frizure komešala se mjesecima.

'Ove godine drastične promjene nisu uspjele zaobići niti to moje komešanje mjesecima da kratim kosu ili ne. Kriv je bio parking kojeg nisam uspjela naći pa sam imala kaj pješačiti i tako prošla pored svoje Martine koja je samo čekala da me 'prebrika'. Tako je nekako i bilo, haha, samo sam skrenula i rekoh: 'Ajmo, reži mala, ispod uha'. 'Ma jesam te napokon dočekala', veli ona. Ne zna se tko je bio vise oduševljen na kraju, ona ili ja', napisala je Tamara.

Tamara je potom objavila i snimku uz koju je napisala da je nakon 15 godina dugoj kosi došao kraj, a pohvalni komentari samo su se nizali.

Tamara Razum
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, Tamari je u 'Braku na prvu' dodijeljen suprug Filip Belić, a gledatelji su žustro navijali i za njihovu vezu izvan showa. Međutim, nakon završetka sezone ostali su samo dobri prijatelji.