Mnoge je iznenadila vijest kako je bivši farmer showa 'Ljubav je na selu', 72-godišnji Marijan Cerovac, prošlog četvrtka preminuo, a potresni detalji o njegovim posljednjim danima života - ostavljaju bez daha.

Marijan Cerovac.jpg
Privatna arhiva 

Naime, Marijanov prijatelj, Zvonko Šantalab, u intervjuu nam je otkrio kako je Marijan pred smrt prolazio pakao. Dobio je leukemiju, supruga Patty ga je navodno prevarila, a on je potrošio sav novac pa si u Tajlandu više nije mogao plaćati liječenje. Bez suprugine podrške vratio se u Zagreb gdje je nakon samo tri tjedna i preminuo.

Kako bi saznali više detalja, javili smo se bivšoj kandidatkinji showa 'Ljubav je na selu', Bahri Zahirović, koja se 2020. borila za Marijanovu naklonost, a on joj je, kako nam je u razgovoru priznala, svojevremeno otkrio kako bi 'nju odabrao da se nije dogodila Patty'.

Bahra Zahirović.jpg
RTL 

'Baš me je potresla njegova smrt. Žao mi je što se sve tako odigralo. Mislim da je zaslužio još živjeti i biti zdrav, ispunjen i sretan', započela je Bahra u intervjuu pa je komentirala Cerovčev odnos sa suprugom Patty.

'Nemam ništa protiv njegovog odabira. Gledatelji su vidjeli da sam ih podržala u showu i poželjela im svu sreću. No jako sam se razočarala kad sam pročitala da ga je prevarila i da se sramila poljubiti ga. Ja joj prevaru nikad ne bih oprostila. Ako joj se Marijan već nije sviđao, bolje da se nije ni udala za njega. Krivim je zbog toga što kao osoba nije bila na svom mjestu. Smatram da ga je trebala ispratiti na avion za Zagreb, uostalom, doći s njim ovdje, i podržati ga tijekom liječenja. No sigurna sam da će sve izaći na vidjelo', ispričala je Zahirović.

Marijan Cerovac
RTL 

Reality zvijezda nam je otkrila da se Patty neprimjereno ponašala na Marijanovoj farmi te je često bila napeta i agresivna:

'Na Marijanovoj farmi te godine, posljednje smo ostale Marija i ja. Mi smo od samog početka s njene strane primijetile neugodne poglede. Odvajala se od nas, poprijeko nas je gledala, bila nervozna i burno je reagirala na Marijana. Bojala se da ne bi, kojim slučajem, odabrao neku drugu ženu. Bila je jako ljubomorna, a ja sam je često opominjala kako se treba ponašati civilizirano, pogotovo kad se jede i pije kava. I Marijan je, također, upozoravao. Smatram da s njim nije bila iz ljubavi već je nanjušila bogatstvo koje je on stekao poštenim radom. Ona je mogla naći nekog mlađeg. Ja nju zbog svega osuđujem.'

Marijan Cerovac i Bahra Zahirović.jpg
RTL 

Zahirović nam je iznijela detalje posljednjeg telefonskog razgovora s Marijanom.

'Marijan me znao ponekad kontaktirati, a ja bih ga tada pitala kako napreduje njihov odnos. On mi je uvijek govorio da je sve dobro, da se vole i da se ne vraća više u Hrvatsku. Zadnji put smo se čuli prije nekih godinu dana i kazao mi je da ide kod sina u SAD, a ja sam se tada našalila da mi nađe nekog Amerikanca. Nakon toga se više nismo čuli', priznala nam je Bahra.