Marijan Cerovac, farmer 13. sezone showa 'Ljubav je na selu', preminuo je prošlog četvrtka u zagrebačkoj bolnici Rebro. Cerovac je izgubio bitku s leukemijom koju je dodatno zakomplicirao Covid.

Ovu tužnu vijest potvrdio nam je Marijanovi prijatelj i bivši farmer Zvonko Šantalab.

Marijan Cerovac.jpg
Privatna arhiva 

'Marijan je ove godine na Tajlandu saznao da ima leukemiju. Kad sam ga nagovorio da dođe u Zagreb na liječenje, nevedena dijagnoza mu je bila potvrđena i tu je ostao. Njegov sin me nazvao prošlog četvrtka i rekao: 'Nažalost, zakompliciralo se... Osnovna bolest, korona, otkazali su mu bubrezi i unutarnji organi te je preminuo.'', kazao nam je potreseni Zvonko.

Marijanova supruga Patty je na TikToku podijelila video s farmerovim fotografijama na kojima izgleda vidno bolesno te mu je uputila emotivnu poruku na tajlandskom jeziku koja u prijevodu otprilike glasi: 'Lijepo spavaj dobri prinče. Bit ćeš u mom srcu zauvijek'.

Također, Tajlađanka je i u opisu objave stavila sličan tekst: 'Lijepo spavaj. #Dobri princ #Posljednji stadij raka #COVID19'.

@phat.smile หลับให้สบายนะ #เจ้าชายที่แสนดี#มะเร็งระยะสุดท้าย#โควิด19♬ เสียงต้นฉบับ - โอ๋ วง full

Podsjetimo, Marijan među kandidatkinjama 'Ljubavi na selu' nije našao bolju polovicu, a preko popularne stranice za upoznavanje došao je do Tajlanđanke Naranphat Cerovac Madarat, nadimka Patty.

Marijan Cerovac
RTL 

'Upoznali smo se na stranici za upoznavanje. Ja sam joj prvi napisao poruku, a ona je odgovorila s 'Hello'. I tu se sve otvorilo i počeli smo pričati. Ona je bila u Budimpešti. Tamo je dospjela preko radne vize, tamo je pronašla posao. Bila je u braku, razvedena je. Ja sam išao k njoj, ali prvi put me otkantala. Ali kad sam se vratio doma, ponovno me zvala i ja sam se vratio u Budimpeštu dva dana poslije. Čim je izašla van i čim sam je ugledao, ja sam bio zaljubljen preko glave', kazao je Cerovac za RTL.

Marijan i Patty vjenčali su se tijekom snimanja showa, 2020. godine, a kuma im je bila voditeljica Anita Martinović. Cerovac je zatim prodao svoju kuću u Buzetu i odselio s Patty u Tajland.

Marijan Cerovac
RTL 

'Patty i ja smo super. Supruga je jako zadovoljna jer sam je vratio kući. Živimo u prekrasnom tajlandskom gradu Nakhon Sawanu. U Hrvatsku se više ne vraćam. Majka mi je umrla pred par mjeseci i ja tamo više nemam nikoga. Ovdje mi je super, hrana je jako jeftina, vrijeme je predivno, a jedini je problem što je u ovo doba godine jako vruće, pa uvijek idemo negdje gdje je klimatizirano. Navečer gotovo svakoga dana padne malo kiše pa ne moram zalijevat vrt i ruže. Ovdje smo kupili kuću, automobil i dva skutera jer je u gradu puno lakše pronaći parking kada idemo u šoping', ispričao je svojevremeno Marijan za istarski.hr