S najvećim brojem bodova žirija i ostalih kandidata, laskava titula pobjednika osme sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pripala je Alenu Bičeviću koji je i u cijeloj sezoni bio apsolutni rekorder prema broju pobjeda. U finalu su kandidati nastupili s transformacijama prema vlastitom izboru, a veličanstvena izvedba pjesme 'Pamtim još' u ulozi kraljice sevdaha, Hanke Paldum, Alenu je donijela četvrtu pobjedu u showu.

'Hanka je netko tko se sluša u mojoj kući i kad odeš u veliki grad trbuhom za kruhom ne postoji jedan dan da ti ne nedostaju obitelj i rodni kraj, pa mislim da je ova pjesma za mog tatu', poručio je Alen kojemu je žiri nakon nastupa uputio brojne pohvale.

'Postoje pjesme koje su se nekad pjevale i tekstovi izvođača koji dandanas traju, a jedna od njih je zaista Hanka Paldum kao diva sevdaha. Sevdah je ljubav, a mislim da je Alen ovu sezonu obilježio tom ljubavlju. Hvala ti na tome, mene je inače teško ostaviti bez teksta jer uvijek imam nešto za reći, ali ti si me sad zakucao', izjavio je tada Enis Bešlagić, a Minea je poručila: 'Ja sam toliko sretna da si bio dio ove sezone. Ti si za mene otkriće i jedno veliko čudo koje se dogodilo. Dijeli tu ljubav koju je i Enis spomenuo da ljudi osjete ono što smo osjetili mi kroz cijeli ovaj period, a ja sam zaista počašćena što sjedim ovdje i što ja tebi mogu reći nešto jer mislim da bi ti itekako imao puno za reći drugima'.

No reakcije na njegov nastup ne stišavaju se danima. Osim oduševljenih gledatelja koji snimku nastupa pjevača grupe Joy i dalje dijele po društvenim mrežama, Alena je sad kontaktirala i sama Hanka.

Alen Bičević
Instagram 

'Sinoć me zvala teta Hanka. Kakva raja od žene! OBOŽAVAM! I ne, nisam sanjao', napisao je Alen na Instagramu uz Hankinu pjesmu 'Zvijezda tjera mjeseca' pa nam ekskluzivno ispričao što mu je to rekla jedna od najboljih regionalnih pjevačica.

'Nahvalila me je i lijepo mi se zahvalila. Baš je simpatična žena, razgovarali smo kao da se znamo 100 godina. Ipak mi se javila iako joj je samo dan prije finala preminuo bivši suprug i otac njene djece. Nema ega tu, baš draga žena', rekao nam je Alen.

Podsjetimo, Hanka je za Story ispričala kako joj se svidio Alenov nastup.

Hanka Paldum
M.M./ATAIMAGES/PIXSELL 

'Jučer nisam mogla ostati mirna od telefonskih poziva mnogih koji su bili oduševljeni Alenovim nastupom i fascinantnim performansom. S obzirom na to da sam bila u Njemačkoj i onemogućena pratiti taj program, prijatelji su mi poslali snimku Alenovog nastupa. Nevjerojatno, gledajući snimku nastupa tog simpatičnog i talentiranog mladića, bila sam u šoku, kao da je klonirana Hanka Paldum', rekla je pjevačica, pa se osvrnula i na fizički izgled i dodala kako ju je jako podsjećao na nju.

'Pa i haljina, pomislila sam da je netko iz mog ormara izvukao moju, koju mi je za snimanje spota 'Ljubav svih vremena' specijalno kreirala i sašila moja stilistica Advija. Samo mogu reći da sam oduševljena', zaključila je.