Večeras je na pomolu polufinalna epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' nakon koje će gledatelji doznati imena četvero finalista koji će se natjecati za pobjedu u osmoj sezoni popularnog showa. No prije proglašenja finalista, pred kandidatima je osam novih transformacija koje će tek definirati stanje na bodovnoj ljestvici.

Nakon što je u ulozi Massima Savića uzburkao emocije u studiju i upisao svoju treću pobjedu u showu, Alen Bičević na pozornicu večeras stiže kao velika diva 90-ih – Tajči.

Alen Bičević kao Massimo Savić
Nova TV 

Upravo je krajem tih godina žarila i palila scenom i Alenova prva simpatija. Naime, pjevač grupe Joy pozirao je s članicom žirija Renatom Končić Mineom i otkrio da je kao dječak bio zaljubljen u nju.

'Ljubav s moje strane traje od kraja 90-ih. Sad kad sam se ja odljubio - ona se zaljubila. Tako to ide. Tko čeka, taj i dočeka', napisao je Alen uz emotikon plavog srca nakon čega mu se i naša pjevačica javila u komentaru.

'Volim', poručila mu je tek kratko Minea, a srce i emotikon koji plače od smijeha ostavila im je i Antonija Šola koja se s Alenom trenutno natječe u ovom zabavnom showu.

Antonija Šola
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, nije samo žiri bio taj koji je ostao bez teksta nakon Alenove transformacije u Massima u prošloj, 11. epizodi showa.

'Ti si neponovljiv', 'Bravo, bio si najbolji', 'Ni Massimo ne bi bolje', 'Suze, ponos i divljenje. Savršen i neponovljiv', 'Naklon do poda', 'Ti si pobjednik sezone', 'Isti Massimo, maska, kretnje, glas, sve', 'Jezivo je koliko si identičan Massimu', glasili su i komentari oduševljenih gledatelja.