Parovi iz 'Braka na prvu' vratili su se s izleta iz Slavonije pomiješanih emocija, a većina je i dalje pričala o Alanovu ponašanju.

'Debil. Što on misli da će tako osvojiti Danijelu?', čudila se Klara kojoj nije jasno Alanovo kontradiktorno ponašanje jer pola dana priča da je jako zaljubljen, a pola dana vrijeđa Danijelu.

Lovre smatra da je Alanov najveći neprijatelj alkohol zbog čega i govori gluposti. Tina i Tiago također su pričali o Danijeli i Alanu i kako Josip nije kriv za svoju burnu reakciju jer je opravdana. Isto tako, nije im bilo jasno zašto Alan komentira Danijelin izgled kad ima veliki trbuh te kako on s nesavršenim tijelom traži savršenu ženu da bi zaključili da je Alan počeo vrijeđati Danijelu kako bi se ogradio što ga je odbila. Tiago smatra da je najveći problem bio taj što je Renata stala uz Alana, što je dodatno iživciralo Josipa, a i dodao je kako misli da je ona jako lukava i drži Josipa na laganoj vatri.

Renata i Josip
RTL 

Renata i Josip otišli su na trening, a on je već na zagrijavanju primijetio Renatinu tvrdoglavost dok joj je objašnjavao kako pravilno izvesti određene pokrete. 'Bila bi nezahvalna kao klijentica', rekao je. Josipa je fasciniralo kako Renata dobro izgleda iako nije trenirala već pet tjedana.

'Brutalno izgleda u ovim tajicama i topiću, besprijekorno', hvalio ju je Krolo. Karmen i Jole ipak su otišli na sat joge jer je Joletu sin koji trenira tajlandski boks rekao da se treba okušati u tome. Instruktor joge bio im je prošlogodišnji kandidat Marko, koji je već na početku sata primijetio Joletovu krutost. Karmen nije obraćala pozornost na Joleta jer se željela fokusirati na vježbe.

On je to odradio samo da dan završe s pozitivnom energijom. Renata i Josip odmarali su se nakon treninga, a glavna tema bilo im je Alanovo ponašanje. Renata shvaća da se previše uplela u odnos Danijele i Alana iako je imala dobre namjere, a Josip i dalje tvrdi da nema opravdanja za Alanove šovinističke komentare te da je to govor mržnje s čim se Renata nije složila jer je činjenica da sve žene imaju celulit. Renata je nastavila objašnjavati da to nije vrijeđanje, nego njegova provokacija, što je razljutilo Josipa.

Lovre i Klara
RTL 

'Čekaj, nije vrijeđanje kad kaže - imaš celulita kao kamion?!', čudio je Josip i zaključio: 'Uvijek ću reagirati kad osjetim da je netko povrijeđen.' Klara i Lovre složili su se da bolje komuniciraju kad nisu stalno skupa, a danas su se osvrnuli na odnos Karmen i Joleta te su zaključili da je Jole bio na Alanovoj strani samo zato što je on napao Karmen a da zapravo ne zna o čemu su raspravljali. Klari nije bilo zašto su oni i dalje u showu ako se stalno svađaju i ne mogu se podnijeti dok je Lovre iskreno rekao da ne može biti objektivan zato što je uvijek na Joletovoj strani te da mu Karmenina energija nikako ne odgovara.

Josip i Renata
RTL 

Kad je riječ o novim kandidatima, Klara je pričala da se zbližila s Danijelom, a Lovre s Markom s kojim se razumije i bez riječi. Dodao je i kako jako voli i poštuje Filipa za kojeg nikad nije rekao ništa negativno. Klara ga je pohvalila da je postao puno bolja verzija sebe, a on shvaća da je komunikacija bitna jer je do sada smatrao da Klara sama treba shvatiti što mu je. 'Sutra nam je zadnja večera i stvarno se nadam da će proći sve u redu', rekla je Klara.

Filip je za Tamaru pripremio iznenađenje, išli su muzej mamurluka. Oboje su kroz smijeh komentirali da imaju iskustva s tim, a Tamarino posljednje bilo je na svadbi Filipove sestre. Tamara smatra da je muzej mamurluka u potpunosti mjesto za njih, zato su se toliko i zabavili. Za kraj joj je odlučio kupiti majicu na kojoj piše da žene i pivo idu zajedno. 'To je baš za tebe. Iako ne volim žene koje piju pivo, ali ajde', u svom stilu rekao je Filip, a Tamara mu objasnila da on ni sam ne zna što točno voli.

Tamara i Filip
RTL 

Tiago je odveo Tinu na spoj u brazilski restoran, gdje ju je pitao planira li upoznati njegovu obitelj. 'Ne bih sad maštala o tome jer imamo puno vremena dotad jer nije samo tako ići u Brazil. Tiago mi je jako bitan, ali bih željela testirati život izvan ovog eksperimenta, željela bih prvo probati život vani pa se onda baviti s obiteljima', rekla je Tina, koja je doznala da se Tiago divi svojim roditeljima i da bi želio da i oni budu zadovoljni njegovim izborom. Tina mu je objasnila da joj ne bi bio problem upoznati njegove roditelje te da su u njezinoj obitelji najveći kritičari njezine none.

Tamara i Filip
RTL 

'Toliko me vole da nitko nije dovoljno dobar za mene', objasnila je. Tiaga je jako zanimalo kako su Filip i Tamara jer je postao baš dobar s Filipom. 'Nadam se da će biti nešto više s Filipom i Tamarom', rekao je i dodao da su jako dobar par.