U sinoćnjoj epizodi omiljenog showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' mlada pjevačica Antonia Dora Pleško utjelovila je ikonu domaće glazbe Terezu Kesoviju.

Njenu pjesmu 'Ni me stra' Antonia je izvela maestralno te svima, kako u studiju, tako i pred malim ekranima, oduzela dah, a voditelju Igoru Mešinu čak izmamila i suze. Ovom zahtjevnom izvedbom rekreirala je Terezin nastup s Melodija Jadrana iz 1999. godine, a publika se, kao i dio žirija, odmah podigla na noge.

'Ja nisam ustao aplaudirati jer sam ostao doslovno prikovan za stolicu', izjavio je Enis Bešlagić.

'Bila si najbolja Tereza u povijesti 'Tvoje lice zvuči poznato', dodao je Mario Roth.

Ništa manje komplimenata i pohvala Antoniji nisu uputili ni gledatelji showa.

'Obožavam Terezu, ovo je bilo fenomenalno, osjećala sam istu vibru kao kod Tere', 'Koliko je ova djevojka talentirana, svaka čast', 'Izmamila mi je suze i dirnula me u dušu, a to znači da je fantastična, snažna, emotivna, sve naj', 'Prelijepo', 'Savršeno', 'Bila si briljantna', glasili su komentari.

Međutim, na njenu imitaciju nije ostala imuna ni sama Tereza Kesovija.

Tereza Kesovija se javila Antoniji Dori Pleško
Instagram 

'Jako lijepo, ponosna sam na tebe', napisala joj je Tereza uz emotikon srca, a njenu je poruku uz niz fotografija nastupa na Instagramu objavila Antonia Dora.

Podsjetimo, pobjedu je ipak s uvjerljivo najviše bodova sinoć odnijela Marija Kolb utjelovivši Baby Lasagnu i eurovizijski hit 'Rim tim tagi dim'.