Filipa Belića, trenera fitnessa i vozača taksija iz Zagreba, gledamo u aktualnoj sezoni 'Braka na prvu', no od samog pojavljivanja na malim ekranima zanimanje javnosti za njim ne jenjava. I dok je zbog previsokih kriterija po pitanju životne partnerice na samom početku sociološkog eksperimenta dobio titulu najomraženijeg neženje, odnos sa 'suprugom' Tamarom Razum ubrzo je izgladio, a gledateljima su postali i najomiljeniji par.

Tako su njihove zajedničke fotografije nedavno oduševile javnost, a Filip nam je sad u ekskluzivnom intervjuu ispričao sve o odnosu s Tamarom, negativnim komentarima, ali i najvažnijoj ženi u njegovom životu - baki.

Tamara Razum i Filip Belić
RTL 

Kako ste se nosili s negativnim komentarima na samom početku sociološkog eksperimenta s obzirom na to da su vas prozvali najomraženijim neženjom?

Što je bilo i negativnih komentara?! Bitno mi je da sam 'naj' u svemu, haha. Šalu na stranu, nije mi bitno mišljenje osoba koje me ne poznaju. Bitno mi je mišljenje osoba do kojih mi je stalo.

Gledatelji navijaju za Tamaru i vas i smatraju kako je ona savršena djevojka, kako to komentirate?

Da barem tako navijaju na mojim nogometnim utakmicama! Drago mi je što gledatelji vide kako se zabavljamo i kako nam je lijepo. O Tamari imam samo riječi hvale i mislim da je najbolja.

Filip Belić i Tamara Razum
Instagram 

Čemu vas je naučilo sudjelovanje u 'Braku na prvu'?

Naučio sam dosta o sebi. Prvenstveno kako funkcionirati u životu s partnericom s obzirom na to da to nisam dosad iskusio. Naučio sam još dosta stvari o sebi i mislim da mi je pomoglo otvoriti oči, pa čak i ovo na koje škiljim stalno, haha.

Jeste li Tamaru upoznali s bakom, što baka kaže za nju?

Upoznao sam Tamaru s bakom, bila na ručku kod bake više puta. Baka je obožava i postale su frendice.

Filip Belić i baka
Instagram 

S obzirom na to da vam se Tamara nije fizički svidjela na prvu, kako se vi nosite s tim kad vas netko odbije?

Mislim da se ne bismo trebali obazirati ili uzimati previše srcu ako nas netko odbije na prvu. Mene kad su
odbili, samo bih si rekao - 'ok i ajd', bok'. Mislim da smo mi muškarci bezbroj puta bili odbijeni i vani i na
internetu i općenito u životu. Treba cijeniti sebe i ne obazirati se na druge.