U prošloj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gljiva je Antoniji Dori Pleškododijelila legendarnuJelenu Rozgu. Budući da su obje dame pjevačice iz Splita nije bilo dvojbe da će Antonia Dora ovu imitaciju rasturiti, no čini se da očekivanja gledatelja ipak nije ispunila.

Antonia Dora Pleško kao Jelena Rozga
Nova TV 

'Meni je zvučalo grozno, kao neka parodija', 'Jako loše, previše je pjevala kroz nos', 'Koliko se prenemagala očekivala sam ne znam što, ali ovo je njena najlošija transformacija do sada', 'Nimalo, ni glasom ni maskom', 'Jelena Rozga sa štipaljkom na nosu', 'Nije ju dobro skinula', 'Prenemaže se kroz nos', 'Uvijek imam daljinski da prebacim program', glasili su samo neki od komentara nezadovoljnih gledatelja koji su mladoj pjevačici najviše zamjerili pjevanje kroz nos.

Međutim, žiri je njenim nastupom ipak bio zadovoljan.

Antonia Dora Pleško kao Jelena Rozga
Nova TV 

'Mislim da je u glasu i u pokretu i u imitaciji da je napravila to što je trebala napraviti i da si ispunila zadatak', komentirao je Enis.

'Vježbala, ne vježbala, ja se apsolutno slažem sa kolegama iz prosudbene komisije, popularno nazvan žiri, da si bila fantastična', dodao je Goran na prijašnje komentare.

Antonia Dora Pleško i Marina Mamić
Instagram/Screenshot 

'Antonia, ti si nadarena k'o nitko… Super si se pripremila. Imao sam zaista dojam da zaista gledam moju dragu prijateljicu i kolegicu Jelenu Rozgu', izjavio je Mario i dodao da je 'u svih ovih osam sezona bila najbolja Jelena Rozga'.

Podsjetimo, u sinoćnjoj, petoj epizodi showa pobjedu je odnio Tomislav Marić ToMa utjelovivši Imagine Dragons.