Prva sezona 'Braka na prvu' donijela je neočekivane obrate. Naime, Luka Budak sreću tada nije pronašao pored reality supruge Nadije Amić, već stručnjakinje iz showa - Ingrid Divković.

Luka Budak.jpg
Dalibor Urukalović/Pixsell 

Iako se sve činilo idiličnim, svatko je odluio otići sovjim putem. Ingrid je našla novog partnera s kojim je dobila sina Vala, a Luka je svojevremeno otkrio što misli o tome.

'Drago mi je i sretan sam što je u vezi, što je našla sreću. Jedina stvar koju joj zamjeram je to što se slikala na isti način na koji način smo se i mi slikali i znam da ih je slikala ista osoba', ispričao je u podcastu 'Roksini anđeli', javlja RTL.

Luka Budak
Instagram 

Ovaj 34-godišnji Zagrepčanin, koliko je javnosti poznato, nije pronašao bolju polovicu, ali je promijenio fizički izgled. Pustio je bradu, nabildao se, a tijelo je ukrasio s više tetovaža.

Luka Budak
Instagram 

Naime, Budak je prije nekoliko dana objavio fotografiju na kojoj je pozirao s prijateljem iz showa, Splićaninom Alenom Topićem. Inače, Alen pamtimo po trzavicama u showu koje je imao sa suprugom Lidijom Stević.