Filipa Belića, trenera fitnessa i vozača taksija iz Zagreba, upoznali smo u ovogodišnjoj sezoni 'Braka na prvu', a od samog pojavljivanja na malim ekranima zanimanje javnosti za njim ne jenjava.

Prilikom ulaska u sociološki eksperiment istaknuo je da se ponosi svojim vrlinama - voli raditi, iznad svega cijeni iskrenost i vrlo je organiziran i discipliniran. Kod veze mu je najvažnije da njegova partnerica nije ljubomorna i posesivna, a preferira sportske djevojke koje se brinu o svom tijelu i prehrani.

Filip Belić
Instagram 

Upravo jednu takvu, Tamaru Razum, dodijelili su mu eksperti u spomenutom sociološkom eksperimentu, no njenim izgledom 'na prvu' ipak nije bio očaran, te je upravo zbog previsokih kriterija i naišao na osudu javnosti.

Međutim, Tamara i Filip s vremenom su zakopali ratne sjekire, a gledatelji smatraju da među njima ipak ima kemije. Filip je sad na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj nasmijano pozira s Tamarom, a komentari obožavatelja samo su se nizali.

Filip Belić i Tamara Razum
Instagram 

'Vrata su otvorena', napisao je Filip uz emotikon srca, na što su im drugi komentirali da su 'divni skupa' kao i da su 'najbolji par'.

'Ja vas ne mogu zamislit razdvojene… Dugo vrimena nisam vidjela kvalitetniju i normalniju curu od Tamare. Njena osobnost i prirodnost je čini prekrasnom iznutra i izvana. U moru copy-paste žena koje dosade nakon druge kave, ona dođe kao pravo osvježenje', glasio je jedan od komentara koji je privukao posebnu pažnju.