Bivša kandidatkinja reality showa 'Big Brother', Rada Vasić, nakon oboljenja od karcinoma dojke bila je u veoma teškom stanju, međutim, sad se ponovno oglasila i navela da liječnici sumnjaju da i na plućima ima nešto.

Naime, ona se putem javljanja uživo na TikToku, gdje se inače često oglašava, ponovno javila i požalila ljudima da se ne osjeća dobro.

Rada Vasić
TikTok/Screenshot 

'Nije dobro, ne osjećam se dobro, stvarno. To što sam imala na dojci se istopilo skroz od terapija, ali sad liječnici kažu da imam nešto na plućima, neke ciste. Idem sutra da mi vade uzorak, da ispitaju', rekla je ona.

Rada je zatim navela da se danima ne osjeća dobro i da je cijela modra te da su joj doktori rekli da joj čak i nokti mogu otpasti.

'Modri su mi prsti, rekli su mi da mi mogu nokti otpasti. Modra sam i po vratu. Nije dobro, nije mi jasno da se poslije silnih terapija ne osjećam dobro', požalila se.

Podsjetimo, iako se potpuno povukla iz javnosti, prije dva mjeseca javila se uživo putem TikToka i pokazala da je u ozbiljnom stanju jer se karcinom dojke ponovno bio vratio. Tad je i počela s kemoterapijama zbog čega joj je kosa potpuno opala.