Rada Vasić, majka poznatih reality blizanaca Mike i Gibe, objavila je fotografiju iz bolnice gdje se drugi put bori s karcinomom dojke.

Radi je zbog kemoterapije opala kosa, na fotografiji nosi periku i leži u bolničkom krevetu, a u komentarima su joj brojni obožavatelji poželjeli brz oporavak. Od borbe ne odustaje, a u poruci se zahvalila osoblju onkološkog odjeljenja u Prokuplju.

Inače, Rada se već jednom izborila s teškom bolešću, ali se karcinom nažalost vratio. U procesu liječenja najteže joj pada to što je i njen suprug teško bolestan. Naime, njenom suprugu Radi otkazuju bubrezi, o čemu je Rada ranije i govorila u otvorenoj ispovijesti.

Rada i Rade Vasić
Privatna arhiva/Kurir 

'Molim vas, neka nam pomogne koliko tko može. Teško sam se razboljela, nije me bilo, nisam se htjela pojavljivati ovako bez kose, mnogo se loše osjećam. Mnogo mi je teško, idem na jake terapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet', kazala je Rada u snimci na TikTok-u koju je podijelila uoči Nove godine kad se bez kose pojavila na snimci uživo i zabrinula javnost.

Rada Vasić
TikTok/Screenshot 

Podsjetimo, Mika i Giba su se povukli iz javnosti nakon čega im se gubi svaki trag, a prošle su godine promijenili i spol te se sada predstavljaju kao Ana i Ivana Nikolić.

Giba i Mika Vasić
Instagram/Screenshot