Peru Jukića gledali smo u posljednjoj, sedmoj sezoni showa 'Život na vagi' u kojem je odnio titulu pobjednika nefinalista i osvojio 7.500 eura, no dio novca donirao je udruzi 'RTL pomaže djeci'. Iako je iz showa izbačen prije samog finala, sreća mu se osmjehnula u vanjskom svijetu budući da je ovaj bivši sportaš pronašao srodnu dušu.

'Poznajemo se više od 20 godina. Neko vrijeme smo se dogovarali da ćemo se naći na piću kao stari prijatelji. No nikako se nismo mogli dogovoriti, a ja sam taman ušao u 'Život na vagi'. Javio sam joj se kada sam izašao. Počelo je kao prijateljstvo, a sad smo u vezi', rekao je Pero nedavno za RTL.hr.

Da ovaj par uživa u ljubavi, dokazuju i njihove brojne zajedničke fotografije na duštvenim mrežama, a nedavno su zajedno otputovali i u Sarajevo.

Pero Jukić s djevojkom
Instagram 

'Nakon klope smo otišli u šetnju do Olimpijskog centra na Trebeviću, pogledali i prošetali malo bob stazom te se odmorili na klupicama s predivnim pogledom na Sarajevo i vožnja žičarom, prošetali Baščaršijom (nismo ništa jeli, samo da se zna) i naravno gledali korito Miljacke', napisao je Pero.

'Zaboravio si napisati da smo se penjali na brdo', komentirala je njegova djevojka na što je Pero uzvratio komentar: 'Ja sam se penjao i tebe vukao uz brijeg'.

Inače, Pero i nakon showa redovito trenira te je i dalje u top formi.