Dragica Ceković (62) bila je najstarija kandidatkinja šeste sezone 'Života na vagi' koja je u show ušla sa 121,7 kilograma. Iako joj javnost nije davala dobre prognoze, Dragica je iz showa izašla 30,3 kilograma lakša, a od treninga nije odustala ni u vanjskom svijetu.

Nakon završetka sezone nije posustala u svojoj borbi s težinom, pa je finalno izgubila 43 kilograma.

Dragica Ceković
RTL 

'Moji su treninzi svakim danom sve bolji, svaki dan idem u teretanu u Veliku Goricu. Tri dana treniram s trenerom, a tri dana kardio. Vježbam s trenerom zato što se tako osjećam sigurnije, da ne bih nešto pogrešno napravila', ispričala je Dragica ranije za RTL.hr i dodala:

'Najveća sam podrška sama sebi, pa je onda tu za mene moja obitelj. Suprug mi je velika podrška - iako prije showa nije vjerovao da ću uspjeti u svom naumu, danas vidim i čujem kako drugima s oduševljenjem priča o meni. Stare navike ostale su daleko iza mene.'

Dragica Ceković
RTL 

Osvrnula se i na višak kože nakon gubitka kilograma.

'Razmišljam i o višku kože koja mi smeta jer znam da se neće povući. Riješit ću to', rekla je.

Dragica Ceković
Instagram 

Simpatična Dragica itekako je aktivna na društvenim mrežama, a sa svojim pratiteljima redovito dijeli privatne fotografije i snimke. Tako je nedavno pozirala u crvenoj haljini i pokazala kako izgleda danas. Njena nevjerojatna transformacija mnogima može biti inspiracija u borbi s kilogramima.