Glavna vijest regionalnih medija je razvod folk zvijezde Dragane Mirković od supruga, hrvatskog biznismena s austrijskom adresom, Tonija Bijelića.

Glazbena zvijezda je navela kako već dugo s Tonijem živi odvojene živote. Ona je s djecom ostala u Beču, dok se Bijelić još prošle godine odselio i vrijeme provodi u Hrvatskoj, točnije u Opatiji gdje je sebi uzeo nekretninu. Biznismen je s anonimnom djevojkom započeo novi život, a Republika.rs je otkrila kako navodno očekuju i prinovu.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Redakcija Scene za komentar se obratila vrloj poznavateljici društvenih prilika i neprilika, Bahri Zahirović, koja je bez puno razmišljanja podržala pjevačicu.

'Na strani sam Dragane Mirković. Nije lijepo da on sad uživa s 15 godina mlađom. Podržavam uvijek prevarenu stranu, bez obzira bila muška ili ženska. Pravedno od njega je jedino to što je dvorac ostavio Dragani i nadam se da će tako podijeliti i ostatak imovine', kazala nam je zvijezda 'Ljubavi na selu'.

Bahra Zahirović
Privatna arhiva 

Zahirović je komentirala i navode srpskih medija da je Bijelićeva ljubavnica u drugom stanju.

'Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu. Muškarci koji sad imaju oko 50-60 godina rade ovakve stvari jer misle da će mlađe žene biti aktivnije. Godine čine svoje, ali to nije fer prema ženama koje toliko dugo žive sa svojim muževima. Ne podržavam preljube i to nije dostojnost prema braku koji je trajao toliko godina', rekla je Zahirović pa komentirala Draganinu izjavu u 24sata 'kako je nije sramota reći da sad nema novca' iako nastupa diljem regije i živi u dvorcu.

'Ne bih voljela nos gurati u nečije ušteđevine i financije. Možda je to rekla u afektu jer je ljuta zbog mlađe ljubavnice koja koristi Tonijev novac i nekretnine. Mislim da ne bi bilo zgodno da nema sačuvanog novca', iskrena je bila Bahra.

Bahra Zahirović
Facebook 

Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' uputila je savjet Dragani Mirković:

'Savjetovala bih joj da nađe mlađeg, bogatijeg i dobrog u duši te da s njim putuje, uživa jer je to zaslužila. Mlađe je slađe, i neka se toga drži'.