Reality zvijezda, Bahra Zahirović, nedavno je za Scenu otvorila dušu te je priznala kako oduvijek mašta o vlastitom krovu nad glavom. Također, pozvala je sve one koji joj žele pomoći da to, ako su u mogućnosti, i naprave.

Njezin vapaj prenijeli su svi bitniji domaći mediji što je izazvalo burne reakcije kod bivših kandidatkinja i'Ljubavi na selu'.

Bahra Zahirović
RTL 

Naime, Ines Petrić je objavila status u kojem poziva sve svoje pratitelje da sudjeluju u humanitarnoj akciji kojom bi se prikupila novčana sredstva za kupnju kuće Bahri Zahirović. Bivšoj kandidatkinji popularnog showa, Vesni Vuković, navedeni se potez nije svidio pa je javno iskritizirala Bahru jer, prema njenom mišljenju, 'sve traži zabadava'.

'Neka i meni isto naprave jednu. Mi se svi mučimo, a ona bi gotovo i zabadava. Sposobna je raditi, a posla ima. I ja sam podstanar. Radim, uredno plaćam stan i živim, ne kukam. Ne piši bedastoće. Sigurno se budu odmah javili investitori i odmah na ho-ruk sve donatorski joj napravili i namjestili. Još bi joj dali 500 000€ da ne mora raditi. Još nemaju dom ovi iz Siska i Petrinje što su u potresu nastradali, a njoj će se, radno izbirljivoj, napraviti kuća', napisala je u komentarima Vesna.

Vesna Vuković
RTL 

Ines Petrić je stala u Bahrinu obranu te nam je otkrila kako je njezin humanitarni pothvat zainteresirao mnoge obožavatelje showa, ali i bivše kandidate.

'Odmah kad je u medije izašao Bahrin vapaj za pomoć oko krova nad glavom, angažirala sam se pokrenuvši humanitarnu akciju 'Pomoć za našu Bahricu'! Radi se o akciji prikupljanja novca za kupovinu kuće u okolici Zagreba. Inače sam osoba koja kad se zauzme za nekog, to radi do kraja! Nadam se da ću uspjeti u svojim zamislima i skupiti sredstva da se Bahrici kupi mali topli dom. U pomoć mi se odmah javila Marija iz Graza, bivša kandidatkinja farmera Jozefa. Marija je super žena i osoba. Čim je na društvenim mrežama saznala za moju humanitarnu akciju, odmah se uključila. Dogovorile smo se da ćemo se angažirati i izvan Hrvatske, a isto tako u ovom pothvatu mogu sudjelovati svi bivši kandidati omiljenog showa', kazala je Ines.

Ines Petrić
Privanta arhiva 

Bahru je podržala i Suzana Kumer koja nam je iznijela više detalja o uvjetima u kojima Zahirović trenutno živi.

'Što se tiče Bahre, jednostavno se sa svojim kolegicama iz showa nikako ne slažem. Mislim na one koje su je javno kritizirale. Bahra radi dva posla, muči se, a u okrilje je uzela bolesnu kolegicu o kojoj brine. Kad nas je pozvala na ručak, potrudila se koliko je mogla. Kuću je sama dovela u red jer to se prije nije moglo nazvati ni domom dok ga nije uredila u skladu sa svojim mogućnostima. Žao mi je što ju ljudi osuđuju. Žena je u showu sudjelovala kako bi skupila neke novce za dom. Svi znamo kako je u današnje vrijeme to teško. Pogotovo u njenim godinama. Bahrina situacija je zaista teška pa apeliram, kao i moje kolegice Ines i Irena, da joj se pomogne', kazala je za Scenu.

Suzana Kumer, Ines Petrić, Irena Slopšek i Bahra Zahirović
Privatna arhiva