Dušana Golubovca upoznali smo u 12. sezoni popularne emisije 'Ljubav je na selu' u kojoj je pozornost gledatelja privukao svojom skromnošću i teškom životnom pričom, a tad ga je mučilo i slomljeno srce. Naime, zaljubio se u Goranu Vušurović koja mu nije uzvratila osjećaje.

Dušan Golubovac
RTL 

Nije joj se svidjelo kako Dušan živi na farmi u Zrinu. Iako se trudio promijeniti njezino mišljenje, nije uspio i na kraju je ostao sam. Ipak, njegovo sudjelovanje u showu privuklo je jednu djevojku koja mu se javila na društvenim mrežama, a onda mu postala i supruga. S Ana-Marijom iz bosanske Fojnice dobio je dvoje djece, a s obzirom na proširenje obitelji i činjenicu da njihova kuća nije u dobrom stanju zbog potresa, morali su potražiti, kaže, drugo rješenje.

'Od Sisačko-moslavačke županije dobili smo stan na korištenje prije jedno četiri mjeseca. Supruga je s djecom većinom u tom stanu, a ja se moram vraćati u Zrin jer su nam tamo domaće životinje. Tako smo se raspodijelili', rekao je Dušan pa dodao:

Dušan i Ana-Marija Golubovac
Facebook 

'Ona je u podosta lošem stanju, ali nemam vremena još i za neke velike renovacije. Brinem se oko djece, imamo trenutačno smještaj, a za dalje ćemo vidjeti', rekao je Dušan. Inače, petrinjski potres gotovo je i uništio njihov dom, no unatoč nedaćama ne skrivaju da su sretni i zadovoljni.

'Ne bih ništa mijenjao', kazao je Dušan, a vesele se i nadolazećem blagdanu te prvom rođendanu sina Mihaela koji će proslaviti u svibnju.

Dušan i Ana-Marija Golubovac
RTL 

'Uskrs ćemo proslaviti u krugu obitelji. Ja sam pravoslavac, a supruga kršćanka, ali obilježit ćemo oba datuma. Beremo biljke, oslikavamo razne figure, bojat ćemo i jaja - nešto u luku, a nešto u umjetnoj boji', zaključio je.