Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu', Irena Slopšek, nedavno se u Africi udala za Kamerunca Fonda te je najavljivala hrvatsku svadbu koja se trebala održati na Dan zaljubljenih. No reality zvijezda je za Scenu priznala kako je zbog nezavidne situacije u kojoj se trenutno nalazi njezina prijateljica Bahra Zahirović, vjenčanje odlučila, odgoditi.

Irena Slopšek
Privatna arhiva 

'Zbog dugogodišnjeg prijateljstva s Bahrom, odlučila sam sva novčana sredstva koja su trebala ići za haljinu, mjesto održavanja svadbe i općenito organizaciju preusmjeriti za pomoć Bahri kako bi joj se kupila kuća. Vjenčanje će biti samo u krugu obitelji, a slavlje nakon kupnje kućice', kazala nam je Irena.

Naime, Bahra već duže vrijeme nema osiguran stalni 'krov nad glavom', a Ines Petrić i Suzana Kumer pokrenule su humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava kojima bi se Zahirović kupila kuća.

Bahra Zahirović
Facebook 

'Od malih nogu me pratila situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije su mi donijele nešto sasvim drugo. Nikad nisam imala dovoljno velika primanja da budem kreditno sposobna i kupim si stan. Sad mi je račun blokiran jer sam vjerovala onome kome nisam trebala. Stalno su me pratile nekakve neprilike. Seljakanje od vrata do vrata. Ovdje gdje se nalazim, to je privremeni smještaj. Ne želim kukati i tražiti socijalu. Ja sam radno sposobna. Samo bih zamolila institucije ili ljude koji bi mi mogli pomoći da to i naprave ako žele', požalila nam se Bahra.

Suzana Kumer, Ines Petrić, Irena Slopšek i Bahra Zahirović
Privatna arhiva