Bahra Zahirović sudjelovanjem u showu 'Ljubav je na selu' i popularnim 'bahrizmima' već godinama uveseljava domaće gledateljstvo. No iza njezinog širokog osmijeha, kako nam je priznala, krije se priča s tužnom notom.

Bahra Zahirović.jpg
RTL 

Naime, Zagrepčanka već duže vrijeme nema osiguran stalni 'krov nad glavom'. Bahrina je sudbina, nakon rastanka od bivšeg partnera s kojim ima i djecu, bila selidba iz jednog podstanarskog stana u drugi. No kako uskoro ulazi u sedmo desetljeće života, Zahirović nam je sjetnim tonom otkrila da osjeća umor od čestih selidbi te je jedino što želi - vlastiti dom.

'Od malih nogu me pratila situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije su mi donijele nešto sasvim drugo. Nikad nisam imala dovoljno velika primanja da budem kreditno sposobna i kupim si stan. Sad mi je račun blokiran jer sam vjerovala onome kome nisam trebala. Stalno su me pratile nekakve neprilike. Seljakanje od vrata do vrata. Ovdje gdje se nalazim, to je privremeni smještaj. Ne želim kukati i tražiti socijalu. Ja sam radno sposobna. Samo bih zamolila institucije ili ljude koji bi mi mogli pomoći da to i naprave ako žele', požalila nam se Bahra.

Bahra Zahirović
Facebook 

59-godišnjakinja je zahvalna svojim stanodavcima, no svjesna je da tamo gdje trenutno živi neće moći biti zauvijek. Također, otkrila nam je kako s njom već dugi niz godina živi prijateljica koja zbog zdravstvenih poteškoća ovisi o njoj.

'Imam bolesnu prijateljicu koju nikad ne ostavljam. Gdje god idem, vodim nju. Mi se poznajemo od malih nogu i zajedno smo išle u školu. Ona, nažalost, više nije radno sposobna', kazala je Bahra koja je napomenula da je svjesna kako postoje ljudi kojima je teže nego njoj pa u svojoj ispovijesti ne želi zvučati sebično.

Zahirović s bivšim partnerom ima sina i kćer. Kazala nam je kako ih rijetko viđa jer je kći izgradila svoj život u inozemstvu, a sin, kao i ona, vodi borbu s financijama.

'S djecom nažalost nisam u kontaktu jer im nemam što ostaviti. Sin se jedno vrijeme pojavljivao u mom životu pa ga nema. Nažalost, ni on nije materijalno osiguran. Ja djeci ne želim biti teret', ispričala je Bahra.