Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'DANIMA SAM PLAKALA': Teodora Džehverović za Scenu o negativnim komentarima na račun njezine obitelji

Autor TOMISLAV PARLOV

Teodora Džehverović otkrila je da je presretna što postaje tetka pa se osvrnula na negativne komentare na Twitteru.

 Teodora Džehverović  na MAC-u 2023. godine Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Mlada srpska pjevačica Teodora Džehverović nedavno se našla na udaru kritika javnosti nakon što se saznalo da će njezin brat Sava Džehverović (36) dobiti dijete s 15 godina mlađom Adrianom Kadar koju je upoznao dok je predavao u njezinoj srednjoj školi. Teodora je okupljenim novinarima otkrila da je presretna što će postati tetka te nije propustila tviterašima uzvratiti 'udarac'.

 Teodora Džehverović na MAC-u 2023. godine Izvor: modno

'Danima sam plakala jer nisam mogla nikome reći, a toliko sam bila sretna zbog ovoga. Sava je oduvijek zamišljao kako će imati djevojčicu i da će se zvati Dorotea, slično kao Teodora. Ne treba biti nasljednica Teodore, nego Save i Adriane. Ja sam žensko i radujem se tome, mislim da ću biti dobra majka, ali te stvari čovjek ne može planirati', rekla je Teodora.

Pogledajte

04:26
Izjava Teodore Džehverović na MAC manifestaciji
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Ipak, par se ubrzo našao na meti brojnih kritika na Twitteru, i to zbog fotografije koja je nastala na početku njihove veze.

'Preslatko, samo se veselite trudnoći djevojke koja je ovdje imala 14 godina, a on 29, koja danas ima samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, pa ima još 4 godine dok ne sazre, a ovako je skakao od sreće jer je djevojčica, bolje da šutim', jedan je od komentara koji je osvanuo na Twitteru uz njihovu zajedničku fotografiju.

Teodora je na crvenom tepihu MAC-a otkrila kako se nosi s negativnim komentarima koji se samo nižu na račun njezine obitelji.

'Hejt komentari na Twitteru me ne zanimaju. To je jako ružno. Kad saznate da se novi život rađa i da se uopće trebam baviti tim… Ja ne ulazim na tu društvenu mrežu jer tamo o sebi nikad nisam ništa lijepo pročitala', rekla je Teodora za Scenu.

 Obitelj Džehverović slavi Izvor: Instagram

Povezane vijesti