Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRATA SRPSKE PJEVAČICE NAPADAJU NA TWITTERU: 'Veselite se trudnoći djevojčice koja je ovdje imala 14, a on 29'

Brat pjevačice Teodore Džehverović našao se u središtu skandala koji su prije nekoliko godina popratili svi mediji.

 Sava i Adriana Džehverović čekaju djevojčicu Izvor: Instagram

Brat pjevačice Teodore Džehverović našao se u središtu skandala koji su prije nekoliko godina popratili svi mediji.

Naime, Sava Džehverović je radio kao profesor francuskog jezika u školi koju je pohađala Adriana Kadar, koja je tada imala 14 godina.

I nitko nije mogao niti zamisliti da će se između njih roditi velika ljubav koja je nadvladala sve prepreke, te je na kraju okrunjena brakom. Paru uskoro stiže i prinova, djevojčica.

Ipak, par se ubrzo našao na met brojnih kritika na Twitteru, i to zbog fotografije koja je nastala na početku njihove veze.

'Preslatko, samo se veselite trudnoći djevojke koja je ovdje imala 14 godina, a on 29, koja danas ima samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, pa ima još 4 godine dok ne sazre, a ovako je skakao od sreće jer je djevojčica, bolje da šutim', jedan je od komentara koji je osvanuo na Twitteru uz njihovu zajedničku fotografiju.

Komentari su se samo nizali, bilo je i onih koji su branili njihovu ljubav, a veliku pažnju izazvao je i onaj vezan uz ime koje će budući roditelji dati kćerkici.

 311347_teodora-dzehverovic_ff.jpg Izvor: Instagram

Naime, Adriana i Sava su odlučili da svoju kćer nazovu Dorotea, po njegovoj sestri Teodori. 'Jer ona je ista kao ti, dar božji, samo malo drugačiji raspored slova', napisali su nakon što su otkrili ime.

Njihovu vezu podupiru obje obitelji. Ona je u međuvremenu postala vizažistica i influencerica, a istakla je da je Teodorin brat nije podučavao, ali da je počela maštati o vezi s njim čim ga je ugledala.

'Sava je tada još bio student, predavao je francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Sanjala sam da će kojim slučajem naša veza biti moguća u budućnosti', rekla je Adriana jednom prilikom o svojoj i Savinoj ljubavi, ali on nije niti naslućivao što ona osjeća prema njemu.

 Džehverovići Izvor: Instagram

Sava je kratko radio kao profesor, jer je bio na zamjeni, a nakon toga je spakirao kofere i otputovao u Australiju. Međutim, sudbina je imala drugačiji plan. Adriana se s njim brzo počela dopisivati, a neki teški trenuci kroz koje su oboje prolazili jako su produbili njihov odnos.

'Što sam se više opirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio poslušati svoje srce i ne dozvoliti razumu i društvu da mi ograniče život', naglasio je Sava koji je suprugu zaprosio na 18. rođendan.

Više fotografija para pogledajte ovdje.

Povezane vijesti