Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIO JOJ PROFESOR PA JE ZAVEO I NAPRAVIO JOJ DIJETE: Isplivala fotka regionalnog para nad kojom se mnogi zgražaju

Autor TOMISLAV PARLOV

Objavljena je fotografija Save Džehverovića i njegove supruge Adriane Kadar s početka veze.

 Savo Džehverović i Adriana Kadar upoznali su se u školi Izvor: Instagram

Sava Džehverović, brat srpske pjevačice Teodore Džehverović, danas je oženjen influencericom Adrianom Kadar, a ona je imala samo 14 godina kada su započeli ljubavnu vezu.

Par je nedavno objavio sretnu vijest da očekuju djevojčicu, a sada su se našli na meti kritika tviteraša zbog razlike u godinama, ali i zajedničke fotografije koja je nastala na početku njihove veze.

'Preslatko, samo što se radujete trudnoći djevojčice koja je ovdje imala 14 godina a on 29 i koja danas ima samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. Znači ima još 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je djevojčica bolje da šutim', jedan je od komentara koji je izazvao pravu polemiku na Twitteru.

'Pa naše bake i mame su rađale s 15, 16, 17 godina. Što im je nedostajalo? Ne branim ovo dvoje, ali njihova stvar. Ako su tako htjeli', napisao je jedan tviteraš.

'Sve im je nedostajalo: djetinjstvo, normalni porođaji, uvjeti... Djeca nisu stvorena da rađaju drugu djecu', glasio je odgovor korisnice Twittera.

Adriana i Sava su odlučili kćeri dati ime Dorotea.

'Jer ona je isto što i ti 'dar Božji', samo malo drugačiji raspored slova', napisala su Adriana i Sava nakon što su otkrili da su ime za svoju kćer odabrali po Teodori Džehverović.

'A tek što djevojčici daju ime po njegovoj sestri, samo ću ostaviti ovu sliku ovdje', nastavili ih prozivati na društvenoj mreži.

 Teodora Džehverović sestra je Save Džehverovića Izvor: Instagram

Podsjetimo, Sava je radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a njegova majka je u Zadruzi istaknula da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

'Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća', rekla je jednom prilikom Adriana na temu njezine i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao što ona prema njemu osjeća.

Sava se u školi, u kojoj je radio kao profesor na zamjeni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Međutim, on i Adriana ubrzo su se počeli dopisivati, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli - produbio.

 Savo Džehverović dobit će curicu Izvor: Instagram

'Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao zaljubiti se. Što sam se više odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio poslušati svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život', ispričao je jednom prilikom Sava.