Brat srpske zvijezde Teodore Džehverović nedavno je podijelio vijest da on i njegova 15 godina mlađa supruga postaju roditelji, a sada je otkriven i spol njihova djeteta. Pjevačica je na svom Instagram profilu otkrila da će dobiti nećakinju.

'Kad sam saznala da je Dada trudna, u svojoj glavi vidjela sam samo jednu sliku – Savu dok drži mene s 12 godina. Znala sam da je djevojčica. Ovoj malenoj ću dati sve ono što je moj brat dao meni, a to će za mene biti težak posao. Ljubav između Save i mene je toliko jaka da ne postoje riječi kojima je mogu opisati', započela je Teodora pa dodala:

Savo Džehverović dobit će curicu
Instagram 

'Hvala ti Dado na svemu što činiš za mog Savu. Da sam mogla birati, ne bih izabrala bolju osobu za njega. A tebi Bože hvala što si nam podario ovakvu radost. Malena, voljet će te tetka puno i ne mogu dočekati da osjetim tvoje ruke', završila je Teodora u svojoj priči na Instagramu.

Inače, ljubav Adriane Kadar i Save Džehverovića dugo se smatrala kontroverznom zbog razlike od 15 godina. Naime, Sava je Adriani bio učitelj u srednjoj školi, a osude su dolazile sa svih strana. Zaprosio ju je odmah na njen 18. rođendan.

'Moj brat se oženio i to s osobom koju jako voli. To je jedna iskrena ljubav, i ne bih previše pričala o njima. To je jedna posebna ljubav i ne postoje riječi kojima bih opisala njihov odnos. Drago mi je što su izdržali i što je Dada pored mog brata i nadam se da će ona biti majka njegove djece. Bilo mi je samo u glavi samo da sve prođe kako treba', komentirala je ranije njihovo vjenčanje Teodora.

'Nisam se ja udala da bih ja bilo kome dokazala nešto, ljubav, ili bilo što slično. Prije sam se nervirala oko tih komentara mržnje i opterećivala sam se što će ljudi reći i sve to', oglasila se jednom prilikom Adriana na Instagramu kada su je pratitelji pitali o njihovoj vezi.

Obitelj Džehverović
Instagram 

'Sad, iskreno da kažem, baš me briga, ali onako baš, zato što sam presretna i zato što mi je tako lijepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me briga za nekog tamo tko sjedi za kompjuterom i piše hejt komentare', zaključila je tada.