Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRATU REGIONALNE KRALJICE STIŽE BEBA: Supruzi je bio profesor, a zaprosio ju je čim je navršila 18

Autor Ena Domić Čaldarević

Brat srpske pjevačice Teodore Džehverović čeka prvo dijete sa suprugom Adrianom.

 Džehverovići Izvor: Instagram

Srpska pjevačica Teodora Džehverović nedavno je okončala vezu s košarkašem Ninom Ćelebićem.

Ipak, čini se kako mladu ljepoticu to ne pogađa previše, već se posvetila poslu, putovanjima, ali i obitelji u koju su nedavno stigle najljepše vijesti.

Naime, njen brat Sava Džehverović trenutno čeka prvo dijete sa suprugom Adrianom Kadar.

Inače, ljubav Adriane i Save dugo se smatrala kontroverznom zbog razlike od 15 godina. Naime, Sava je Adriani bio učitelj u srednjoj školi, a osude su dolazile sa svih strana. Zaprosio ju je odmah na njen 18. rođendan.

'Moj brat se oženio i to s osobom koju jako voli. To je jedna iskrena ljubav, i ne bih previše pričala o njima. To je jedna posebna ljubav i ne postoje riječi kojima bih opisala njihov odnos. Drago mi je što su izdržali i što je Dada pored mog brata i nadam se da će ona biti majka njegove djece. Bilo mi je samo u glavi samo da sve prođe kako treba', komentirala je ranije njihovo vjenčanje Teodora.

'Nisam se ja udala da bih ja bilo kome dokazala nešto, ljubav, ili bilo što slično. Prije sam se nervirala oko tih komentara mržnje i opterećivala sam se što će ljudi reći i sve to', oglasila se jednom prilikom Adriana na Instagramu kada su je pratitelji pitali o njihovoj vezi.

 Džehverovići su jako bliski Izvor: Instagram

'Sad, iskreno da kažem, baš me briga, ali onako baš, zato što sam presretna i zato što mi je tako lijepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me briga za nekog tamo tko sjedi za kompjuterom i piše hejt komentare', zaključila je tada.

Povezane vijesti