Bivša kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', Petra Meštrić, objavila je fotografiju iz jednog poznatog dubrovačkog hotela s čašom pjenušca u ruci. Petra je pozirala u oskudnom izdanju, noseći na sebi samo kućni ogrtač ispod kojeg se nazirao bujni dekolte, a njena je objava odmah zagolicala maštu pratitelja kojih Petra na Instagramu broji više od 90 tiusća.

'A čija je druga čaša?', glasio je jedan komentar s obzirom da se na noćnom ormariću kod bračnog kreveta vidi druga čaša pjenušca napunjena do pola.

'Vjerojatno od osobe koja slika', uzvratila mu je Petra, a ubrzo se javila i njena prijateljica.

'Moja je', napisala je njena prijateljica.

Petra Meštrić
Instagram 

Inače, u opisu fotografije Petra je progovorila o iskrenosti.

'Suprotno mišljenju mnogih ne mislim da je iskrenost vrlina. Ona sirova istina čak mi je i vrlo teško probavljiva. U današnjem svijetu dok gotovo svi uče neke načine komunikacije, 'što na umu to na drumu' mi djeluje čak i primitivno. Jednostavno, u modernom svijetu kad postoji toliko lijepih, šarenih papirića da upakiramo nešto, voditi se krajnje barbarskim metodama smatram nedostatkom osnovnih komunikacijskih vještina. A isti ti ljudi, koji vrijeđaju direktno, osobno shvate 'kritiku' koja je možda rečena na neku situaciju generalno. Pa opet vraćaju po osobnoj osnovi. Jer odvajanje osobnog od generalnog postalo je izgleda preteško…', poručila je Petra.