Rasema Vladetić jedna je od najupečatljivijih kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' koja se našoj redakciji požalila kako joj RTL nije isplatio sve troškove.

Naime, farmeri su, prema Rasemimim navodima, dobili po tadašnjih 3 i pol tisuće kuna (oko 465 eura) koje bi potrošili na zajednička druženja s kandidatima, dok Ličanka za janje i grah nije dobila apsolutno nikakav novac.

Rasema Vladetić
Privatna arhiva 

'Svi tadašnji farmeri dobili su po 3.500 kuna za one dane kada su kod njih boravili kandidati i kandidatkinje za navodne troškove. Ja sam pekla janje koje sam kupila na selu i koštalo me je 200 eura pečeno i grah koji sam kuhala koštao je 360 kuna. To mi nisu priznali kao trošak jer nisam imala taj neki njihov kod za trgovinu, a za janje nisam imala račun jer je sa sela i sedam dana gužve po kući i oko kuće… Je li to bila realna cijena? Prosudite sami.

Rasema Vladetić
Privatna arhiva 

To je sve što sam dobila na ruke, a sve drugo su mi uredno platili. Troškove prijevoza čak i taksi sve je to nekako i bilo okej, ali me naljutilo to što se pisalo o 50 tisuća koje nije nitko dobio. To me užasno naljutilo jer su me ljudi masovno zaustavljali i pitali: 'Rasema koliko si zaradila?'. To me je izluđivalo pa sam se obratila medijima i demantirala, inače bih šutila da se nisu hvalili. Ne podnosim nikako laži. Tada burno reagiram. Ne mogu se suzdržati, iako mi poslije bude žao. Evo javno se ispričavam RTL-u ako ih je moja reakcija uvrijedila jer su prema meni tijekom snimanja bili svi korektni i lijepo se odnosili… Eto, u to ime, žao mi je', kazala nam je Vladetić.