Zvijezda 'Ljubavi na selu', Irena Slopšek, na društvenim je mrežama otkrila da je razočarana u supruga Fonda koji više neće imati mjesto u njezinom životu.

Irena Slopšek
Privatna arhiva 

'… Povlačim se iz snova ljubavi prema partneru, zauvijek. I da, nešto se ružno i razočaravajuće dogodilo, ali me prosvijetlilo. Bit ću dama s nekoliko pasa i to je moj život. Posao, psi i gotovo, pa na kraju Mirogoj. Povlačim se od ljubavi, jer ovo što mi se događa zadnjih mjesec dana, opet vidim da mi ljubav nije suđena, a znala sam to još kad sam bila tinejdžerica… I opet ispočetka ja krenem u tu meni zabranjenu avanturu. Ma nemam ja sreće, ali sad je stvarno kraj. Nema više nikoga u mom životu osim kćeri, mame i pasa. Zbog njih živim.

Želim svim ljudima mir, ljubav u srcu, veselje i budite dobri prema sebi. Ja to ne znam. Znam samo prema drugima i to me ispunjava. Aaaaa valjda ću moći zaspati. Sad sam i pismeno donijela odluku pa ću valjda zaspati. Nakon 3 dana, 39 temperature, i da su me samo mama i kćer pitale treba li mi nešto. Jesam li ok? Nevjerojatno. A znao je da sam pod temperaturom koju nisam mogla skinuti. Ma boli me čempres. Kratko i slatko je trajalo', napisala je u Facebook objavi.

Irena Slopšek
Privatna arhiva 

Članak o prekidu Irene i Kamerunca na našem Facebook profilu komentirao je bivši kandidat Željan Arnerić koji tvrdi da njih dvoje nisu ni bili u braku.

'Točno kako sam rekao. Lagat će pa će pred novu sezonu snimanja prekinuti. A papiri za razvod? Naravno kad braka nije ni bilo. Sad daj sve Bahri. I 2021. su isti scenariji s Bahrom bili napravili. Koje gluposti one izmišljaju. Onda ja ovako iskren i pišem istinu pa ispadnem popljuvan.

Željan Arnerić
RTL