Samanta Knežević često se provlači kroz domaće medije, a najčešći razlog tome su prozivke od strane bivših kandidata showa 'Ljubav je na selu'.

Lijepe riječi za kontroverznu Zadranku nije imao njezin bivši prijatelj, Željan Arnerić, kojeg smo imali priliku vidjeti na farmi Raseme Vladetić, a u stavu ga je podržala i kandidatkinja Ivana Jamaković.

Samanta Knežević.jpg
RTL 

Kako bismo doznali njezinu stranu priče, obratili smo se Samanti koja je odlučila stati na kraj glasinama o lošim higijenskim navikama i sek*ualnim odnosima s farmerima.

U posljednje vrijeme prozivaju te mnogi bivši kandidati 'Ljubavi na selu' (Željan Arnerić, Ivana Jamakovć...). Što im to toliko smeta kod tebe?

Nemam pojma, iskreno, zašto su se toliko namudili na mene. Nitko im ništa nije napravio. Meni oni djeluju kao da imaju mentalne poremećaje. Nešto s njima definitivno nije u redu. Moguće da je i bolesna ljubomora uz mental disorder, vjerojatno.

Željan je za tebe izjavio kako te je produkcija tjerala da obavljaš higijenu. Je li to istina? Otkud te glasine?

Kao sto rekoh, mislim da lik pati od mentalnog poremećaja. Izmišlja stvari i svakakve scenarije o meni koji uopće nisu istiniti. Željan i ja smo bili prijatelji dok sam još mislila da je normalna osoba, a onda se odjednom počeo nenormalno ponašati. Iz čista su mira počele neke ljubomore s njegove strane i izmišljeni scenariji. Stvorio je cijeli roman o tome kako sam ja njega povrijedila. Mislim smiješno… Nisam mogla vjerovati što vidim. Lik ima ozbiljne probleme.

Željan Arnerić
RTL 

Ivana Jamaković nam je za tebe rekla da si nimfomanka te kako smatra da si bila intimna s Nevenom. Je li to istina? 

Nemam pojma odakle joj te nebulozne informacije. Nisam imala ništa s Nevenom. To valjda ona fantazira pošto je laka ženska i rado daje, a i puno ne bira. Mislim daj što daš.

Tijekom sudjelovanja u 'LJNS' ljubila si se s Tomislavom, Nevenom i Ivanom. Kojeg od njih bi ponovno poljubila?

Nijednog

U kakvim si odnosima s Damirom Toplekom? Je li istina da ti je branio druženje sa Željanom A.?

Damir i ja smo u super odnosima. On me upozorio na to kakav je Željan. Kazao mi je da nije normalna osoba i zato nije ni htio da se družim s njim.

Samanta i Damir.jpg
Facebook 

Kakav je tvoj trenutni ljubavni status?

Ahh… Nisam puno zainteresirana za muški rod. Svakakvi prilaze, a ja bježim.

Smatraš li da su neki kandidati u lažnim vezama samo zbog slave?

Ima i toga, ali brzo se razotkriju jer ni glumiti ne znaju.

Nedavno si na Dori podržala Let 3. Je li te razočaralo to što je pobijedio Baby Lasagna?

Naravno da me razočaralo. Veliki sam fan Leta 3 i nadala sam se da će oni odnijeti pobjedu, ali što je tu je. Za mene su oni pobjednici.

Samanta Knežević
Privatna arhiva 

Kako sebe vidiš za 5 godina? Planiraš li i dalje biti reality 'igračica' ili se želiš baviti nekim drugim biznisom?

Pa ne znam što ce biti za 5 godina, ali definitivno se vidim i dalje u showbizzu. Influencer forever i možda pokretanje novog YouTube kanala.