Irena Slopšek, koju smo gledali u showu 'Ljubav je na selu', na društvenim je mrežama otkrila kako se između nje i Kamerunca Fonda dogodilo 'nešto razočaravajuće' pa će kroz život dalje koračati sama. Njezinu objavu prenosimo vam u cijelosti.

Irena Slopšek i Ines Petrić.jpg
Privatna arhiva 

'Ne mogu spavati pa sam došla do zaključka kako mene ne diraju ružni komentari mojih hejtera. Ljuta sam kad pišu ružno o mojim prijateljicama Bahri, Ines, Samanti i Jasmini, a ne poznaju ih. Halooo! Zašto to rade?', započela je Slopšek.

'E sad, super mi je što imam osjećaje za njih jer imamo obostrano poštovanje, ali nemam ga za sebe. Uvijek pomislim kako sam našla ljubav i želim to veselje sa svima podijeliti. I kad to napravim, opet ružni komentari na moju sreću i tako već godinama. Ne od nepoznatih, nego i poznatih, ali i obitelji. Opet sam ljuta na sebe jer od mladih dana znam da za mene ne postoji ljubav i nije mi suđeno biti sretna, pa sve padne u vodu.

Irena Slopšek
Facebook 

Pa zašto sam ja naivna i mislim da me netko želi uza sebe? Dosta mi je toga. Povlačim se iz snova ljubavi prema partneru, zauvijek. I da, nešto se ružno i razočaravajuće dogodilo, ali me prosvijetlilo. Bit ću dama s nekoliko pasa i to je moj život. Posao, psi i gotovo, pa na kraju Mirogoj. Povlačim se od ljubavi, jer ovo što mi se događa zadnjih mjesec dana, opet vidim da mi ljubav nije suđena, a znala sam to još kad sam bila tinejdžerica… I opet ispočetka ja krenem u tu meni zabranjenu avanturu. Ma nemam ja sreće, ali sad je stvarno kraj. Nema više nikoga u mom životu osim kćeri, mame i pasa. Zbog njih živim. Želim svim ljudima mir, ljubav u srcu, veselje i budite dobri prema sebi. Ja to ne znam. Znam samo prema drugima i to me ispunjava. Aaaaa valjda ću moći zaspati. Sad sam i pismeno donijela odluku pa ću valjda zaspati. Nakon 3 dana, 39 temperature, i da su me samo mama i kćer pitale treba li mi nešto. Jesam li ok? Nevjerojatno. A znao je da sam pod temperaturom koju nisam mogla skinuti. Ma boli me čempres. Kratko i slatko je trajalo', napisala je na Facebooku.

Irena Slopšek
Privatna arhiva 

Podsjetimo, Irena i Fondo sudobonosno 'da' izrekli su u Africi, a hrvatsko vjenčanje je trebalo biti održano prošlog Valentinova. No, zvijezda 'Ljubavi na selu' svadbu je odgodila zbog Bahre i prikupljanja novčanih sredstava za izgradnju kuće.