Željana Arnerića upoznali smo u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu' gdje se borio za naklonost 22 godine starije farmerice Raseme Vladetić. 46-godišnji Bračanin nakon showa odustao je od traženja ljubavi pred kamerama, ali se odlično snašao u ulozi kritičara. Naime, Željan na društvenim mrežama ne štedi nikoga pa je, između ostalog, prozvao i bivšu kandidatkinju istog showa - Ines Petrić nazvajući je lažnom humanitarkom.

Željan Arnerić i Rasema Vladetić
Privatna arhiva 

Na njegove prozivke nije ostala imuna ni sama Ines, pa je brzo reagirala rekavši nam sljedeće:

Ines Petrić
RTL 

'Mi se uopće ne poznajemo. Tko uopće daje njemu pravo spominjati moje ime? Sjećam se jedino da mi se dvaput obratio putem društvenih mreža. Prvi put je htio da se upoznamo, a onda mi se javio kad sam Bahri tražila smještaj. Molio me da mu pomognem. Kazao je kako je sezona i da njegova gazdarica traži da iseli iz stana do jeseni radi iznajmljivanja. S ljudske strane sam se sažalila nad njegovom sudbinom. Našla sam kuću u Lučkom, no vlasnici je nisu htjeli dati na korištenje muškoj osobi. To je jedini razgovor koji smo vodili preko messengera. No on me je iz čistog mira našao klevetati na sve strane. Nije važno što loše priča o meni, nego tko to radi. Žalosno je da se u tim godinama nije pobrinuo za sebe, da sredi svoj život, da stane na noge, nego javno svakodnevno radi probleme. On je jedna jadna izgubljena duša u ovom svemiru. Moja djela govore puno o meni. Ja imam sve dokaze ljudi da smo moja obitelj i ja pomogli mnogima u doba epidemije koronavirusa i potresa. Ljubomoran je na moju popularnost i slavu za koju sam se isključivo ja sama izborila', rekla nam je Petrić, a zatim na svom Facebook profilu dodala:

'Pošto se radi o neškolovanoj osobi, ne znajući da su od ulaska HR u zemlje u EU na snazi dva zakona za javno klevetanje - jedan je po zakonu države Hrvatske dok je drugi po zakonu EU. Možeš raditi što hoćeš, ali ne možeš raditi dokle hoćeš, imajte to na umu! To što se ja nalazim na mjestu za koje sam se sama izborila stvar je isključivo moje sposobnosti, moja baba u Kaštelima bi rekla: 'Tko tebi brani da budeš na tom mjestu??? Svatko sebi kroji životni put i životnu sreću i svatko je sam za sebe odgovoran na kojem se mjestu u životu nalazi i kakav život živi.'

Nedugo nakon njene objave našoj se redakciji ponovno javio Željan.

Željan Arnerić
RTL 

'Samo nebo joj je granica... Bome, terapija joj djeluje. Laži piše, meni je prije tri godine trebao stan samo na tri tjedna u Zagrebu i ona je rekla da ima kod Lučkog jedan, ali da se mora s novinarima dogovoriti. Ja slušam, tj. čitam što piše i ne vjerujem. Kakvi novinari. Ona je htjela da se piše o njoj pa bez novinara ništa za taj stan (na 3 tjedna, ponavljam), ali na kraju gazda te kuće nije htio mušku osobu. Upoznavanje... O kakvim upoznavanju ona priča? Ego joj je preveliki, ne znam u kojem svijetu ona živi, svijetu mašte, a ne slave. Ona i njezine sljedbenice Irena, Samanta, Suzana, Bahrica... Ej, Bahrica. Ja nepismen... Hahaha, dobra. U ovom što je napisala ima više gramatičkih grešaka, trebala bi se vratiti u prvi osnovne škole i proraditi malo na slovima 'č' i 'ć'. Da je nije zasvrbjelo, ne bi ona i njene sljedbenice podigle bunu. Odu u emisiju i povedu neke svoje poznanice jer inače se ne bi mogla snimati emisija 'Ljubav je na selu'. Tko bi se brukao s malo zdrave pameti. A njima ponavljačicama plate nešto malo i onda reklamiraju sebe umjesto da se sakriju u mišju rupu. Reklamiraju outfit, šminku, frizuru, a ljubav je u drugom planu.Trebalo bi im zakonom zabraniti sudjelovati u showu. Zapravo ugasiti ga. Anita voditeljica bi lako našla novi posao. Ja ljubomoran na nju... Smiješno. Više vrijedi povući se iz javnosti nego išta. Užasna energija te emisije zadnje tri sezone osjeti se preko ekrana. Ne želim niti bi želio ikad više biti dio te priče. Ja sam sretna osoba, a mogu samo zamisliti kako je to užasno biti one koje ako nisu u centru pažnje su lude, depresivne. Nek nauče pravila kulture i ponašanja, ali to je za njih strani pojam', rekao nam je Željan.