Parovi 'Braka na prvu' imali su prvu ceremoniju na kojoj su morali odlučiti ostaju li u showu ili ipak odlaze.
Stručnjaci su željeli razjasniti situaciju između Alena Vlahovića i Ane Jakuš, koja je sve iznenadila kad je spomenula da nakon što joj je rekao da nije njegov profil cure - Alen joj je pokazao fotografiju djevojke kakvu želi.

'Prođe ti tad kroz glavu da ne vrijediš dovoljno, kao da nisam dovoljno dobra', kroz suze je rekla.

Ana Jakuš i Alen Vlahović
RTL 

'Pa što si ne nađe vani manekenku? Što traži da mu je drugi nađu? Budi frajer pa je sam nađi!' šaptala je Klara Lovri dok je Ana pričala kako se nepovratno izgubilo poštovanje među njima. Alen je objasnio da mu nije bila namjera povrijediti Anu, ali da je i on imao očekivanja koja nisu bila ispunjena.

Stručnjaci su primijetili da ona sad zatvara vrata bilo čemu i da se ponaša isto kao Alen, no Ana je tvrdila da to nije isto. Njoj je nečiji izgled potpuno po strani, no Alen se nije složio s tim jer smatra da se svi pretvaraju i da sve u početku privuče izgled. Stručnjaci su uputili jasnu poruku da jučerašnja podrška Alenova ponašanja prema Ani nije bila u redu i da to nikako neće tolerirati. 'Iskrenost bez poštovanja je drskost', dodali su, a Ana je napisala da odlazi zato što se ne može samo ona truditi.

Alen i Ana
RTL 

'Vidi se koliko je Alen hladna osoba. Opet je plakala, teško joj je i ako nije tvoj tip, daj je zagrli, nismo od kamena', rekla je Tina. Alen je napisao da ostaje jer smatra da je ovaj eksperiment odlična prilika da se oboje izgrade barem kao individue. 'Je li to napisao da dobije prostora, da se opravda ili da pokaže neku svoju drugu stranu, da se trgne, vidjet ćemo idući tjedan', zaključila je Ana.

Alen zeli ostati
RTL 

Naime, na Aninom Instagramu mogu se pronaći njene stare fotografije na kojima izgleda nešto drukčije nego danas. Jakuš je imala vitkiju figuru i dužu kosu, ali bez obzira na drukčiji stil, ostala je jednako lijepa.

Ana Jakuš
Instagram