Fatalna frizerka i rekorderka showa 'Ljubav je na selu', Ines Petrić, na Valentinovo je proslavila rođendan. Iako nas RTL često zbunjuje s njezinom dobi, Ines je samo za Scenu priznala koliko zapravo ima godina.

'Napunila sam 51 godinu, baš kao Severina', rekla nam je uzbuđena Petrić koja je smetnula s uma da će 'kraljica estrade' u travnju napuniti 52 godine.

Ines Petrić
RTL 

Atraktivna Kaštelanka se u šestom desetljeću osjeća nikad sretnije i zadovoljnije, a teološki fakultet je posebno ispunjava.

'U šestom desetljeću života osjećam se top. Zadovoljna sam, sretna i ispunjenja u svim segmentima života. Kad je žena zadovoljna iznutra, jednostavno to ne može sakriti niti jedna kozmetika. Dugi niz godina rada na sebi iznutra i izvana, bavljenja sportom, zdrava prehrana te život bez stresa i nervoze i eto ti rezultata. Trebaš biti karakter u životu, a ja sam takva da sam 'tvrđa od kamena'. U narednoj godini si želim prvenstveno da završim preddiplomski Teološki studij kojeg jako, jako volim. Teologiju stvarno obožavam i živim je u potpunosti. Studijskom diplomom ću ostvariti mnoge želje', kazala je Ines koja je teologiju upisala da bi si olakšala posvojenje djeteta.

Ines Petrić
Privanta arhiva 

'Naime, uskoro krećem u proces posvojenja djeteta, a za dokumentaciju mi je važno zanimanje i status školstva. Već sam se raspitala o svemu i čim završim sređivati stan, krećem u proces posvojenja. U Hrvatskoj taj postupak traje najmanje 3 godine i uvijek sam se zauzimala da se Obiteljski zakon, onaj dio koji se odnosi na posvajanje - promijeni. Puno dječice je u domovima, lista čekanja posvojitelja duga na kilometre, a potrebno je i brdo dokumentacije. Nemam ništa protiv posvajanja dječice iz drugih zemalja npr. afričkih. Podrška sam svim mladim obiteljima koji su se upustili u taj čin i posvojili dijete druge rase. Smatram da je djetetu najvažnije dati ljubav i topli dom, a ostalo je manje bitno', iskrena je bila Ines.