Posljednji je dan medenog mjeseca i kandidati 'Braka na prvu' se pakiraju i pripremaju za zagrebačku stvarnost, a uzbuđenja ne nedostaje jer će neki prvi put živjeti s djevojkom ili dečkom.

'Zajedničko useljenje predstavlja veliki korak za naše parove. Možemo očekivati da će se upravo u udobnosti svoga doma otvoriti i pokazati svoje pravo', rekla je Nelly, a Boris dodao: 'Bit će vrlo interesantno vidjeti kada počnu živjeti zajedno jer će biti prisiljeni okrenuti se jedno drugome, ispuniti to vrijeme u upoznavanju, razotkrivanju i eventualnom dubljem povezivanju.'

Tamara i Nikolina
RTL 

Prije polaska Nikolina i Tamara popričale su o muževima i medenom mjesecu. Tamara vidi Filipa i sebe u prijateljskom odnosu jer više ona doznaje o njemu nego što se on zanima za nju dok i Nikolina nije daleko od takvog razmišljanja.

'Anton je bio malo odsutan i nismo se uspjeli više povezati na medenom mjesecu. Nadam se da ćemo barem produbiti taj prijateljski odnos', iskreno je rekla. Filip i Anton također su iskoristiti priliku da nasamo popričaju o suprugama. 'Zafrkancija je vrhunska, ali nema nešto više. Nema kemije, pretvorilo se u nešto prijateljski', komentirao je Filip svoj odnos s Tamarom, a i Anton se požalio kako nema kemije s Nikolinom.

Alen i Ana
RTL 

'Ne osjećam da će biti nešto', rekao je i dodao da će dati sve od sebe kad počnu živjeti zajedno iako se malo boji toga.

Alen se prije puta htio ispričati Ani za prošlu večer, no ona je to željela raspraviti kad dođu u stan jer kvalitetno razgovarati i za nju isprika pred kamerama jednostavno ne vrijedi. 'Nekako mislim da će to ići teže s njezine strane, što mi je žao, ali idemo probati pa ćemo vidjeti', rekao je Alen.

Filip i Anton
RTL 

Danas će se održati i prva zajednička večera i parovi će se međusobno upoznati i izmijeniti dosadašnja iskustva, a hoće li to proteći u ugodnoj ili napetoj atmosferi - ne propustite pogledati večeras u 21:15 na RTL-u.