Bivša kandidatkinja 'Ljubavi na selu', Victoria Memić, na društvenim je mrežama otkrila kako je bivšeg dečka prijavila policiji zbog uznemiravanja. Naime, nečasno otpušteni vojnik je na ulazu Victorijine zgrade lijepio njezine fotografije s farmerom Radoslavom te joj je prijetio.

Victoria Memić
Instagram 

'Danas idem na policiju prijaviti bivšeg dečka za uznemiravanje. Promijenila sam broj zbog poziva sa skrivenog broja svaki dan. Pogledajte u nastavku što je osvanula na vratima haustora moje zgrade', napisala je na Instagram priči.

Uznemirena Victoria za Scenu je otkrila kako je zabrinuta za svoj život pa nam detaljno objasnila kroz koji 'pakao' prolazi.

story Victoria 2.jpg
Instagram 

'Ja sam s tim dečkom bila četiri godine. Ostavila sam ga radi nasilnog ponašanja, prijetnji i zato jer je krenuo konzumirati drogu pa je zbog toga dobio i nečasni otpust iz vojske. Danas ujutro su na vratima haustora moje zgrade osvanule dvije zalijepljene fotke mene na krevetu koju je on fotografirao i jedna iz showa s Radoslavom. Promijenila sam i broj telefona radi konstantnih poziva sa skrivenog broja. Zvao me nekoliko puta po danu. Jednom kada sam se javila, primijetila sam da je on jer je rekao promijenjenim glasom: 'Je li Radoslav dobio penziju?' pa poklopio', kazala je Memić pa nastavila:

Zaruke
RTL 

'Radi showa sam pretrpjela mnogo uvreda na društvenim mrežama. Radoslav i ja smo sve izveli u dogovoru, ovo sa zarukama, kako bi animirali publiku jer to je samo show.'