Ines Petrić, rekorderka showa 'Ljubav je na selu', u Lijepoj Našoj nije uspjela pronaći svoju 'jaču polovicu' pa je logičan korak bio, kako nam je i sama priznala, sreću okušati u susjednoj Sloveniji.

Ines Petrić
RTL 

Naime, zgodna Kaštelanka će sudjelovati u slovenskoj verziji showa 'Ljubav je na selu'.

'Veselim se jako 2024. godini koja će mi donijeti mnogo lijepih stvari. Iako sam se vratila faksu, za kojeg imam samo riječi hvale, uz posao i mnogobrojne obaveze, televizijske ponude pršte sa svih strana. Stoga ću snimati dva showa, jedan za hrvatsko tržište, a drugi za slovensko kojem se jako veselim. Radi se o showu koji je sličan našem 'Ljubav je na selu', no malo je drukčiji. Ne želim vam još otkriti ime jer se neće moći gledati na našoj televiziji. U emisiji ću se predstaviti kao vesela i druželjubiva osoba s kojom muškarac može o svemu razgovarati te sa mnom nema tabu tema. Bit ću osoba koja voli raditi sve kućanske i poljoprivredne poslove. Fascinantno će biti to što ću show snimati na hrvatskom i slovenskom jeziku. To će gledateljima biti zanimljivo. Kao visokoobrazovana osoba znam slovenski jezik tako da mi uopće nije teško snimati', rekla nam je Ines pa otkrila kako je došlo do suradnje sa susjedima.

Ines Petrić i Irena Slopšek
Facebook 

'Do suradnje je došlo sasvim slučajno. Naime, na ljetovanju su me zaustavili Slovenci koji su me prepoznali iz hrvatskog showa te su otkrili kako su fascinirani mojom druželjubljivošću. Rekli su mi da moram biti na njihovoj televiziji. Meni je to zvučalo sve super i jako privlačno pa sam se zato odazvala pozivu. Sa mnom će biti i moja prijateljica Irena Slopšek koja je inače Slovenka', ispričala je Petrić.

Ines Petrić
Facebook 

Ines nije krila fascinaciju Slovencima i njihovim standardom.

'Slovenci su TOP frajeri. Mirne su naravi, ne svađaju se i ništa im nije teško. Znaju iz druge države doći nekoliko puta tjedno samo da te vide ili da bi s tobom proveli slobodno vrijeme. To je druga galaksija, kako ja znam kazati. Ljudi žive svoj život kako najbolje mogu i sve si priušte. Kad si čovjek može sve priuštiti, već u startu sjaji posebnom energijom. Nisu nervozni niti živčani kao naši momci. Ne ovise o nikome. Drukčiji je to standard po svemu: ponašanju, odnosu prema ženi i prijateljici, cijene osobe u potpunosti', zaključila je Ines.