Druga sezona domaćeg 'Big Brothera' po mnogočemu se razlikovala od one prethodne. Osim što je voditeljicu Dariju Knez zamijenila Antonija Blaće, produkcija je u kuću 'ubacila' nešto kontroverznije i mlađe natjecatelje koji su u njoj boravili 118 dana.

Osim Hamdije Seferovića, posebno se istaknula tad 21-godišnja studentica Daca Bosančić koja je naknadno ušla u borbu za milijun kuna te je vrckastim i dobročudnim karakterom vrlo brzo osvojila simpatije gledatelja.

Daca Bosančić
Youtube/Screenshot 

Iako su kladionice trijumf predviđale Omišaninu Matku, publika je bila naklonjenija Hamdiji koji je postao prvi pobjednik romske nacionalnosti u ovom reality formatu.

No Seferovića pobjeda, ipak, nije bila uvjerljiva. Za samo 3 posto glasova publike iza sebe je ostavio Zagrepčanku Dacu, a mnogi su tad dijelili mišljenje kako je ona moralni pobjednik 'Big Brothera' iz 2005. godine.

Hamdija Seferović slavi
Igor Kralj/Pixsell 

Daca se nakon izlaska iz kuće povukla iz javnog svijeta te se udala i dobila dva sina. Osim toga, 'bacila' se u poduzetničke vode te se bavi visokim slastičarstvom.

Naime, Daca, sada Šobot, je na najprestižnijem svjetskom natjecanju u dekorativnom slastičarstvu Cake International, u Birminghamu, osvojila dvije zlatne i jednu brončanu medalju.

Daca s obitelj
Facebook 

'U slastičarstvu sam skoro osam godina. Počela sam u jednoj obiteljskoj slastičarnici s 20-godišnjim iskustvom u izradi slastica, u kojoj sam naučila puno toga. To iskustvo mi je pomoglo da i službeno dobijem diplomu majstora slastičarstva, kao i da se otisnem u samostalne vode. Zadnje tri godine strastveno vodim svoju tvrtku s fokusom na dekorativno slastičarstvo. Ovim dostignućem na Cake Internationalu sam definitivno napunila baterije, veliki je to poticaj da nastavim ostvarivati svoje snove i da nikada ne prestanem učiti, biti bolja nego što sada jesam', rekla je 2021. za moyamagazin.com