Domaća showbiz scena doživjela je svoj vrhunac početkom 2000-ih, a toj eri definitivno pripada televizijska zvijezda i pjevačicaSandra Dabo.

Samoprozvana ‘Kraljica Novalje’ uveseljavala je Hrvate provalama u ‘Noćnoj mori’ i ‘Red Carpetu’, a njezine kontroverzne izjave prenosili su skoro svi domaći mediji.

Dabo je često kritizirala kolege s estrade pa su svoju ‘porciju’ dobili bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić, stilist Marko Grubnić i umirovljena pjevačica Vlatka Pokos.

Naime, Sandra je tada za svoj novi spot poželjela Dina Bubičića, a do dogovora nije došlo jer je on tražio 40.000 kuna (oko 5300) eura.

‘Pa on je do nedavno bio potpuno nepoznat, a uz to je još i diler’, rekla je ona pa se osvrnula na Marka Grubnića koji ju je nazvao ‘propalom kraljicom’: ‘Jako me to nasmijalo, ali ja mislim da je Mačak homoseksualac’.

Sandra Dabo
Tomislav Miletić/Pixsell 

Također, svojevremeno nije štedjela ni Vlatku Pokos kojoj je zavidjela na nastupu na Zrću.

‘Zašto Vlatka Pokos može pjevati u Papayji na Zrću, a meni ne dopuštaju? Da tamo održim jedan koncert zaradila bih 50.000 kuna, novac koji mi treba za snimanje spota 'Afrika' koja će biti na mom novom CD-u. Kraljica sam Novalje, no za mene nema mjesta na najpoznatijoj novaljskoj i hrvatskoj plaži , a Vlatku Pokos koju suprug Josip Radeljak Dikan izbaci na ulicu, Novalja spašava’, rekla je tad za domaće medije.

Sandra Dabo
Tomislav Miletić/Pixsell 

Posljednja informacija o Dabo u medijima bila je kako joj 'izvanzemaljci kradu sir, masline i smokve' iz 2012. Više Sandrinih fotografija pogledajte u galeriji.

Tomislav Miletić/Pixsell Sjećate li se Sandro Dabo?