Pobjednik treće sezone 'Big Brothera', Danijel Rimanić, sinoć se natjecao u 'Potjeri', ali ovaj put sreća nije bila na njegovoj strani pa je u rodni Zadar otišao bez milijuna na bankovnom računu.

Danijel danas izgleda neprepoznatljivo. Kosa mu je kraća, a lice prekriveno bradom, velika suprotnost Cuniju kakvog mnogi obožavatelji 'Big Brothera' pamte.

Danijel Rimanić
HRT/Screenshot 

Rimanić je vrckastim ponašanjem i duhovitim izjavama obilježio sezonu koju je domaće gledateljstvo pratilo daleke 2006. godine. Vjerujemo da se mnogi sjećaju i njegove cimerice Kubanke Yameisy koja je uveseljavala Hrvate svojom verzijom pjesme 'Prava ljubav' Luke Nižetića i Lane Jurčević. Naime, Yameisy je umjesto 'prava ljubav nije potrošna', pjevala 'prava ljubav nije potrošnja'.

inače, Yameisy je s 18 godina otišla s Kube te se udala za Hrvata, a mnogi su mislili da se radi o braku iz interesa.

Dok se pobjednik Daniel nedugo nakon reality karijere vratio u rodni grad, oženio i dobio kćer, Yameisy je svoju sreću potraživala na nekoliko adresa te se više nikad nije pojavila pred kamerama.

U Poreču je prvo radila na štandu i prodavala torbe i japanke, a zatim se, navodno, preselila u Veliku Goricu gdje je bila zaposlena u kineskoj trgovini.

Yameisy
RTL 

Sudeći prema njezinom Facebook profilu, Yameisy trenutno s kćeri, koja je vatrena navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, živi u Kanadi.

Yameisy
Facebook