Pjevačica Ana Bekuta iza sebe ima zavidnu karijeru i brojne hitove, a radom, trudom i velikim koncertima sebi je osigurala i vlastiti stan u srcu poznatog beogradskog kvarta Vračar.

'Zidovi u stanu su bijeli, dok zeleni tonovi prevladavaju kad je riječ o namještaju', rekla je o svom domu članica žirija glazbenog natjecanja 'Zvezde Granda'.

Ana Bekuta
Tamara Trajković/Kurir 

Zanimljivo je i da u jednom dijelu stana Ana ima kutak u kojem se nalazi veliki broj nagrada, ali i dio za uređivanje gdje se glazbena zvijezda sprema na razne događaje i nastupe. Pjevačica nikad nije skrivala da je dugo birala stan koji će kupiti, te da je godinama kasnije otplaćivala kredit.

'Odmah sam se zaljubila u ovaj stan kad sam ga vidjela, zbog te svjetlosti, zbog te otvorenosti, širine. Dala sam sve od sebe da ovako izgleda. I dandanas grcam za ovaj stan', rekla je Bekuta 2020. godine.

Stan Ane Bekute
Youtube/Screenshot 

Pjevačica je svojedobno u stan pustila i tamošnje medije te im pokazala i kuhinju u kojoj je sve tip-top sređeno, a iz ovih kadrova je jasno vidljivo i da je pomno birala svaki detalj.

Stan Ane Bekute
Youtube/Screenshot 

'Najviše kuham čaj od koprive. Mama mi šalje kukuruzno brašno koje ja prosijem', pričala je tada Bekuta i pokazala i nagrade pokojnog partnera, političara Milutina Mrkonjića, kao i fotografije i uspomene koje sjećaju na njega.

'Ono zbog čega ovaj stan najviše volim je ova terasa na kojoj ljeti doslovno živim. Divan osjećaj slobode i svježeg zraka', istaknula je Bekuta.

Stan Ane Bekute
Youtube/Screenshot 

Više fotografija stana Ane Bekute pogledajte u našoj galeriji.

Youtube/Screenshot Ovako izgleda stan Ane Bekute