Pjevačica Vesna Zmijanac u mladosti je nosila titulu najljepše srpske pjevačice, a osim obožavatelja za njom su uzdisale i brojne kolege s estrade. Tada se šuškalo i da je u tajnoj ljubavnoj vezi s pjevačem Ninom Rešićem, iako pjevačica ove glasine nikada nije željela javno potvrditi. Međutim, sad je isplivala snimka na kojoj se jasno vidi u kakvom su odnosu bili.

Vesna Zmijanac
Dragana Udovičić/Kurir 

Naime, na snimci iz tog razdoblja, Vesna i Nino zajedno su pjevali na jednoj privatnoj zabavi. Sjedili su jedan pored drugoga i konstantno se grlili, ljubili i jedno drugom posvećivali stihove ljubavnih pjesama.

Vesna Zmijanac i Nino Rešić
Youtube/Screenshot 

Inače, Vesna je nedavno govorila o svom odnosu s pokojnim pevačem i tim povodom prokomentirala navode njegove kćeri Sandre da je Vesna bila njegova najveća ljubav.

'Pa ne znam, jesam valjda, ako oni tako kažu. Mi smo se družili dosta dugo. Voljela sam se družiti s njim, on je bio dobar pjevač. Imao je neke svoje bubice. Bio mi je drag', kazala je ona, pa otkrila zbog čega ga ipak nije spomenula u svojoj knjizi.

Vesna Zmijanac i Nino Rešić
Youtube/Screenshot 

'Mnoge nisam spomenula. Spomenula sam ozbiljne veze, a to s njim nije bila baš veza', rekla je ona i izjavila da nije bila svjesna činjenice da je smatrana simbolom ljepote, kao i toga koliko je kolega bilo zaljubljeno u nju.

Vesna Zmijanac i Nino Rešić
Youtube/Screenshot 

Inače, Nino Rešić preminuo je 18. listopada 2007. u 44. godini.

Više fotografija Vesne Zmijanac nekad i sad pogledajte u galeriji.

Youtube/Screenshot, DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR Vesna Zmijanac - nekad i sad