Ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu, Teodora Pavlovska umjetničkog imena Teya Dora, u utorak, 7. svibnja, s pjesmom 'Ramonda' plasirala se u finale najprestižnijeg glazbenog natjecanja u Europi. Od samog pojavljivanja na sceni ova mlada pjevačica privlači mnogo pažnje autentičnim stilom.

Teya Dora
Printscreen/RTS 

Iako rijetko govori o svom privatnom životu, poznato je da je odrasla u istočnoj Srbiji s majkom, budući da je njen pokojni otac zbog prirode posla često boravio u inozemstvu. No očeve ljubavi nikad joj nije nedostajalo, te tvrdi da je i pored udaljenosti s njim uspjela održati blizak odnos.

Međutim, on se prije nekoliko godina iznenada razbolio, a ubrzo i preminuo. Sad su isplivale i fotografije koje govore u prilog tome da je pjevačica imala sretno djetinjstvo, a na kojima se, pored njene majke koju često viđamo, može vidjeti i kako je izgledao Teodorin pokojni otac.

Teya Dora s roditeljima u djetinjstvu
Instagram 

Inače, Teodora je jednom prilikom istaknula da joj je smrt roditelja poslužila kao inspiracija da napiše svoj najveći hit 'Džanum', a kad se i pročita tekst pjesme jasno je da je ovo teško podnijela.

'Ne znam baš je li bilo trenutaka kada sam mislila da nema izlaza, ali... Dok sam radila na pjesmi 'Džanum', moj tata se razbolio, jako teško i iznenadno. Čovjek je generalno bio vrlo jak i pozitivan, aktivan, nije se očekivalo da će se razboljeti na način na koji se razbolio. Jako brzo je umro. Ja sam pazila na njega, bio je kod mene i čuvala sam ga taj period, koji je bio jako kratak. To se dogodilo u tom periodu kad sam pisala pjesmu, tako da, to je bilo nešto onako meni najteže do sad u životu što sam doživjela', ispričala je Teya Dora.

Teya Dora s pokojnim ocem
Instagram 

Više njenih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram, Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell Teya Dora