Rock legenda bivše države, Dado Topić, za srpsku je televiziju otkrio čime se danas bavi te je komentirao hrvatski i srpski izbor za pjesmu Eurovizije.

'Jako sam dobar, imam puno posla. Radim neke interesantne stvari za 2024. godinu. Tako da bit će puno aktivnosti, puno koncerata i tome se veselim. Ja sam u stvari svirač. Ja volim gitaru u ruku i s bendom na turneju. Tako da me to ispunjava i veseli. I ove godine, baš nakon svih ovih sezona korone i povuci-potegni, ovo će biti jako dobra godina za mene', kazao je.

Dado Topić
Kurir televizija 

Prisjetio se razdoblja kada je s kultnim hitom 'Princeza', koji je izvodio zajedno sa Slađanom Milošević, pobijedio na tadašnjoj Jugoviziji.

'Prvo, ta prva Jugovizija ili izbor za Euroviziju sa Slađanom, to je bilo nešto božanstveno. Nas dvoje smo kao relativno mladi pjevači, ja sam malo stariji i Slađana je puno mlađa - mi smo to doživjeli kao jedan trenutak kada je cijeli svijet bio pred nama. Onda, svi smo očekivali neka čuda, međutim to je bilo kontraproduktivno. Tko god je otišao na televiziju poslije kratkog vremena se izgubio na nekim tim prostorima, neke lažno obećavajuće slave i uspjeha. Moja iskustva nisu baš sjajna po pitanju nekih velikih rezultata nakon nastupa na Eurosongu', isprčao je za Puls Srbije.

Kaže da ne prati puno Euroviziju, ali da ipak nekako sazna njemu važne podatke:

'Mada to nije nekako moj fah, ja uvijek uspijem doznati informacije koje su mi bitne. Gledao sam Doru, gledao sam izbor u Beogradu i kada bih povukao neku paralelu, mislim da je izbor hrvatske pjesme totalni promašaj. A ova srpska pjesma čini mi se onako jedan interesantan aranžman, ima nešto novo u svemu tome, tako da po pitanju tog nekog autentičnog, novog glazbenog izraza, mislim da je Srbija u velikoj prednosti.'