Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, ovogodišnja je predstavnica Srbije na Eurosongu, a od pobjede na 'Pesmi za Evroviziju' s pjesmom 'Ramonda' zanimanje javnosti za njom ne jenjava. Iako je svijet osvojila pjesmom 'Džanum', o njenom životu se malo znalo jer je mlada umjetnica više bila u 'drugom' planu, komponirajući i pišući za druge izvođače.

Sad su o mladoj pjevačici progovorili i susjedi.

Teya Dora.jpg
RTS/PrintScreen 

'Pratili smo Beoviziju i oduševili smo se kad smo vidjeli našu Teodoru. Nisam imala pojma da je poznata. Glasali smo za nju u finalu i stvarno smo bili presretni kada je pobijedila', rekla je jedna susjeda i dodala:

'Kako ste je doživjeli na televiziji, kako je reagirala kad su je proglasili pobjednicom, takva je i ovako, u stvarnom svijetu. Potpuno neposredna i na neki način povučena. Mislim da ni ona sebe ne doživljava kao poznatu ličnost, zato se na neki način i 'krila'. Potpuno je neupadljiva, ali njena glazba nije'.

Isti dojam o njoj ima i mladić koji živi u njenom ulazu.

Teya Dora
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Budući da smo negde bliski generacijski, upoznat sam s njenim radom, ali više zbog drugih. Djevojka stvara glazbu, uživa u tome i ne traži svojih pet minuta u medijima. Ipak, sad mi je drago što sve više ljudi zna za nju jer je veoma talentirana', rekao je Luka koji je također za nju glasovao u finalu.

'Naravno da je dobila moj glas, nije bilo druge opcije. Bio sam uvjeren da će Breskvica pobijediti, zbog brojnih obožavatelja, ali sreća da su Teyin talent prepoznali članovi žirija', istaknuo je dečko, a potom je o njoj progovorila i jedna baka koja poznaje i Teyinu majku.

'Djevojčica je malo čudna, ne priča puno, ali uvijek se javi i veoma je ugodna. Vjerojatno su svi umjetnici tako malo mislima negdje drugdje. Znajući joj majku, ne sumnjam da je dobro dijete. Jasna je divna žena, ali ima potpuno drugu energiju, dosta je komunikativna i energična', priča starija gospođa i dodaje:

Teya Dora
Printscreen/RTS 

'Bilo joj je teško kad je poslala Teodoru u Ameriku, sjećam se tog razdoblja... Nije lako imati jedno dijete i da tako mlada ode u bijeli svijet.'

Inače, susjedi dobro poznaju pevačičinu majku, ali o prerano preminulom ocu ne znaju ništa.

'Ne pamtimo njenog oca... Otkada ih znam, njih dvije su same ovdje. Čovjek je valjda radio u inozemstvu, pa je Teodora tamo provodila vrijeme s njim', rekli su najbliži susjedi za Kurir.